ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Як правильно вибирати решітку для м'ясорубки Zelmer: 4 основні характеристики

    Господині досить багато часу проводять на кухні, щоб приготувати їжу. Для прискорення цього процесу багато хто використовує побутову техніку. Так за допомогою м'ясорубки без особливих зусиль можна перемолоти м'ясо та інші продукти.

    Цей процес значно ускладнюється, якщо основні деталі вийшли з ладу. Так решітка для м'ясорубки Zelmer відповідає за консистенцію фаршу. Без неї не можна користуватися технікою, тому не зволікайте зі заміною.

    Як правильно підібрати запчастина?

    У сучасному асортименті представлено багато різних моделей. На вигляд вони всі пов'язані між собою, але це тільки на перший погляд. Важливо звернути увагу на певні характеристики.

    1.         Тип деталі

    Решітки можна розділити на дрібні, середні або великі. Все залежить від діаметра отворів. А ще вони відрізняються кількістю дірок.

    2.         Різновид кріплення

    Тут може використовуватися паз або направляючі. Це легко визначити, якщо уважно оглянути запчастину.

    3.         Діаметр

    Ретельно все виміряйте. Бажано це зробити декілька разів, щоб не помилитися. Просто деталі можуть бути діаметром як 53 мм, так і 69 мм.

    4.         Висота

    Решітка може бути висотою від 3 до 13 мм. Це теж легко виміряти, просто проявіть трохи уважності.

    З урахуванням цих рекомендацій вибирати запчастини буде набагато простіше. Просто заздалегідь визначитеся з усіма моментами. Якщо у вас залишилася стара решітка, орієнтуйтеся виключно на неї. Це значно спростить вибір.

    Проявіть трохи уважності і разом з Patok зможете підібрати цікаву деталь. А ще без проблем знайдете решітки тільки з меншою або більшою кількістю отворів. З таким набором приготування буде доставляти максимум задоволення.