ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Чим миючий пилосос краще за звичайний?

    миючий

    Практично кожна господиня один із вихідних днів присвячує прибиранню всього будинку. Так як пилу за тиждень накопичилося немало. Традиційно прибирання поділялася на два етапи: сухе і вологе. Зрозуміло, що на це йшло досить багато часу. У зв'язку з цим виробники і придумали миючий пилосос, який швидко видалить пил і проведе вологе прибирання.  

    Ця універсальна техніка особливо популярна серед користувачів. Але все ж залишається група людей, які не знають, як користуватися пристроєм. Ось вони і задають це питання, щоб потім від неправильної експлуатації не довелося купувати запчастини для пилосовів Філіпс .

    Як правильно користуватися миючою технікою?

    У роботі обладнання немає нічого складного, що могло викликати складності. Рідина зі спеціального резервуару розподіляється по поверхні підлоги, а потім збирається разом із пилом і іншим сміттям.

    Кожна з представлених моделей має два основні варіанти прибирання:

    • вологе;
    • сухе.

    використовуючи вологий режим легко зібрати сміття. Крім цього видаляються плями та інші забруднення із килимового покриття.

    У пристрої також є і сухий тип. Пил потрапляє у мішок або в аквафільтр, а потім витрушується. Залежно від своїх побажань обирайте один із зручних режимів.

    Але все ж більшість цікавиться, що робити при миючому режимі

    миючий 1. Для початку налийте воду в контейнер. Якщо є необхідність, то додайте спеціальну речовину. В ідеалі чистячі засоби повинні бути тієї ж марки, що і техніка. Або ж шукайте універсальні компоненти, схвалені виробниками.

    2. Після, підключіть отвори контейнера до шлангів. За допомогою розподіляючої насадки, розбризкайте рідину по поверхні. Якщо використовуєте спеціальні засоби для чищення, то пройдіться вдруге чистою водою, щоб змити залишки. Не забудьте остаточно висушити, підключивши певну насадку.

    Взагалі пристрій залишає невелику кількість вологи, але для деяких моделей паркету такий спосіб збирання абсолютно не підходить. Постарайтеся заздалегідь поцікавитися особливостями підлогового покриття, щоб не завдати йому шкоди.

    Під час прибирання дотримуйтесь елементарних правил, і техніка прослужить не один рік. Якщо виникла неприємна ситуація, то звертайтеся в інтернет-магазин Patok, там ви знайдете все необхідне. Консультанти прийдуть на допомогу. Подовжуйте життя своїй техніці.  

    \