ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Правила догляду за холодильником

    Сьогодні основним призначенням побутової техніки є функція — робити наше життя простіше ! Важко навіть собі уявити, як живи наші далекі предки до тих пір, поки в їх будинках не з'явилися холодильники. Спеціальні торговельні центри, які продають побутову техніку і електроніку, а також запчастини для холодильника Samsung,   Атлант, Gorenje,   пропонують до уваги відвідувачів десятки моделей холодильників як вітчизняного, так і імпортного виробництва. У силу певної специфіки, продукти харчування швидко руйнуються при попадані в несприятливу для Зрозумілого стану середовища і відповідно можуть швидко псуватися. Наприклад у сільській місцевості, використовували підвали, льохи — температура яких всередині значно нижче, ніж на поверхні.  
    Нам сьогодні досить важко зрозуміти своїх предків, адже в кожній родині в цей час саме рефрижератор займає почесне місце на кухні або в коморі. Дійсно, вони сконструйовані таким чином, що всередині одного корпусу цілком можуть бути сусідами продукти, зберігання яких повинно проводитися при різних температурах. Продукти знаходяться, наприклад, на різних поличках і не заважають один одному. Яйця зберігаються в окремих лоточках . Лід можна зберігати в спеціальних зручних формах для льоду . Протягом довгого часу в сучасному холодильнику можна тримати молоко і широкий асортимент товарів на його основі — кефір, йогурти, сметану, сири, масло. Не оминули увагою і напої — в холодильниках передбачені спеціальні   полички для утримання пляшок — вин, шампанського, води. А також окремо розташовані ємності для зберігання продуктів, які мають специфічний запах. Підвищеним попитом на ринку користуються холодильники з використанням полиць зони свіжості (фреш зони) .
    Для того, щоб ваш холодильник прослужив довше дотримуйтеся нескладних правил:

    • Спочатку, як тільки придбали холодильник, дотримуйтесь правил перевезення. Перевозьте його тільки вертикально, щоб уникнути пошкодження внутрішньої частини холодильника.

    • Зберігайте оригінальну упаковку. У разі будь-яких дефектів — ви завжди зможете повернути куплений товар.
    • виберіть відповідне місце для холодильника. Йому повинно бути просторо для нормальної циркуляції повітря.
    • Дотримуйтесь правил зберігання продуктів у холодильнику. Для певних продуктів є спеціальні місця, які передбачають потрібну температуру в різних зонах.
    • Особливу увагу приділіть полкам для холодильника і скринькам . Вони особливо делікатні та вимагають дбайливої ​​експлуатації.
    • Правильно доглядайте за ущільнювальної гумою холодильника. Для цього відкривайте холодильник за ручку , а не за ущільнювач. Таким чином ви не деформуєте, не зрушуєте її та не залишаєте бруд від рук.
    • Уникайте появи зайвої вологи в морозильній камері і самому холодильнику. Так як це призводить до появи цвілі і не дуже хороших запахів.
    З усього вищевикладеного робимо висновок, що чим дбайливіше ви будете ставитися для холодильника, тим довше він прослужить. Але в будь-якому випадку, якщо виникне необхідність заміни будь-якої запчастини — завжди можете придбати її у нас.   У   нашому інтернет-магазині «Patok»   ви можете купити запчастини для холодильника Атлант, Samsung, Gorenje. Довгого життя вашому холодильнику!