ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Які розібратися у потужності пилососа?

    Без пилососа життя будь-якої господині автоматично ускладнюється. Адже тепер прибирання потрібно робити руками. А якщо в будинку є маленькі діти і домашні тварини, то доведеться витрачати не одну годину у вихідні для наведення порядку або прибиратися у квартирі щодня.

    Зрозуміло, що кожна жінка хоче якомога швидше обзавестися таким побутовим помічником. Тим більше що на ринку стільки різноманітних моделей. Але ось тут і чекає головна проблема. Багато в такому асортименті просто губляться і не знають, на які характеристики звертати увагу. Через це вибирають першу-ліпшу модель, а потім тільки купують нові запчастини для пилососа Томас . Так як старі приходять в непридатність.

    На що звертати увагу під час покупки?

    Приходячи в магазин, не ставте собі за головний критерій вибору ціну і зовнішній вигляд. Ваше завдання дізнатися все про технічні характеристики, а в першу чергу про потужності.

    Взагалі, існує два поняття потужності:

    • споживана;
    • корисна.

    Споживана знаходиться в параметрах 1500-3000 Вт. Корисна — 250-480 Вт. Тому не забувайте звертати увагу на ці два показники, особливо на останній.

      Як розібратися у технічних особливостях?

    Як вже було сказано вище, особливу ​​увагу слід приділити саме корисній потужності. На ринку побутової техніки пропонують різні моделі, у яких зрозуміло і технічні можливості різні.

    Які виділяють основні варіанти:

    • Приблизно — 350 Вт. Цього вистачає для сухого чищення лінолеуму, плитки. Для килимових покриттів не підходить, не впорається з поставленим завданням.
    • 400 Вт. Дуже добре справляється з ковроліном, добре збирає пил і шерсть. Це дуже актуально для будинку, де є домашні тварини.
    • 450 Вт. вистачає для догляду за килимами з товстим ворсом. Можна чистити м'які меблі.

    Взагалі, фахівці рекомендують вибирати модель, у якій є автоматичне регулювання потужності всмоктування. Так ви зможете запросто економити електроенергію. Правда, вартість подібного обладнання трохи дорожча, ніж стандартне.

    Перед покупкою дайте відповіді на такі питання:

    • як часто плануєте робити прибирання;
    • сухе/вологе прибирання;
    • яке в будинку підлогове покриття.

    Орієнтуючись на ці пункти, вам буде легше розібратися у всіх особливостях. Таким чином, ви підберете техніку, яка буде служити довгі роки без ремонту.

      А якщо все-таки знадобляться нові запчастини, то   інтернет-магазин Patok допоможе. У величезному каталозі знайдуться деталі для будь-якої
    марки. Головне, чітко вказати потрібні параметри. Подаруйте техніці друге життя.