ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Через що пилосос перестає нормально працювати?

    Пилосос Якщо опитати величезну кількість господинь, то жодна з них не скаже, що отримує задоволення від прибирання. На це йде досить багато сил і енергії. Але їй на допомогу в цій справі приходять сучасні помічники, а саме пилососи. Їм під силу швидко зібрати сміття. Деякі моделі здатні ще і підлогу помити.

    Зрозуміло, що господині не натішаться такій техніці, так як часу на прибирання витрачається набагато менше. Але з часом, під час цього процесу багато хто починає помічати погіршення працездатності обладнання. У таких ситуаціях не варто відразу впадати в паніку. Тільки в рідкісних випадках доведеться купувати нові дорогі запчастини для пилосовів LG для заміни поламаних.

    Через що пристрій перестає нормально працювати?

    виділяють не так і багато причин, за якими техніка погано прибирає:

    • заповнений мішок;
    • засмічені фільтри;
    • вихід з ладу двигуна або інших деталей.

    Запчастини 1. Переповненний мішок заважає повноцінній роботі обладнання. Поступово тяга погіршується, поки взагалі не пропадає. Сучасні моделі оснащені індикатором, який показує рівень засмічення. Так що господині досить легко контролювати цей процес. У старих пристроях таких функцій немає. Тому потрібно самому періодично заглядати всередину.

    Якщо причина засмічений мішок, то його необхідно почистити. Коли пакет одноразовий, то його викидають і вставляють новий. Що стосується багаторазових, то їх ретельно витрушують. При бажанні його можна прополоснути і висушити.

    2. Можливою причиною відмови може стати і фільтр. Його потрібно почистити, прополоскати або взагалі викинути. Все залежить від матеріалу і ступеня забруднення.

    3. Більш страшною причиною — є вихід з ладу двигуна. У такій ситуації доведеться купувати нову деталь. На це вказують такі ознаки: мотор сильно нагрівається або періодично вимикається. Не забудьте звернути увагу і на інші компоненти (шланг, щітки).

    У будь-якому з цих випадків доводиться змінювати зламані деталі.

    Запчастини повинні бути оригінальними

    В Інтернет-магазині Patok, ви без проблем зможете купити запчастини до будь-якої моделі пилососа, в тому числі до LG. Для цього необхідно відкрити каталог і вибрати відповідний товар. При необхідності можна попросити про допомогу у фахівців. Подаруйте техніці друге життя.