ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Як визначити несправності модулів для пральних машин?

    Сучасні пральні машини відрізняються надійність і багатофункціональністю. Виробники прикладають максимум зусиль для того, щоб їх техніка працювала довгі роки і радувала клієнтів. Але модулі для пральних машин ламаються досить часто навіть у якісних моделях. Така закономірність пов'язана з цілим переліком причин, ігнорування яких призводить до серйозних пошкоджень.

    Топ-5 ознак, що визначають потенційні проблеми модулів Модуль

    Причини, через які виріб виходить з ладу, дійсно багато: виробничий брак, неправильна робота датчика, потрапляння вологи в електроніку або надлишковий нагар. Всі вони в однаковій мірі швидко призводять до неполадок у моделях управління. На існуючі проблеми можуть вказати 5 таких основних ознак:

    1. Довге включення апарату. Якщо на дисплеї з'являється повідомлення про виниклу помилку і система висне, то це перший сигнальний дзвінок. Щоб вирішити таку неприємність, необхідно почистити плату.
    2. На панелі світлодіоди починають активно блимати або включаються одночасно.
    3. Машинка не може виконати повноцінний процес прання: вода не набирається і віджимання проводиться дуже слабо.
    4. Немає стабільної температури води. Якщо вона занадто холодна або перегрівається, то варто викликати майстра. Така ознака може бути першим кроком, що потягне за собою більш серйозні поломки.
    5. Робота двигуна хаотична. Він може спочатку крутитися на повних обертах, а потім раптово вимкнутися або насилу провертатися.

    При виявленні одного з вищезазначених ознак, рекомендується викликати майстра і при необхідності замінити модуль. При покупці деталей стежте за тим, щоб вони були оригінальними і підходили до вашої моделі пральної машини. Професіонали Patok завжди готові допомогти з вибором, щоб куплена деталь радувала довговічністю.