ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Чому холодильник сильно гудить під час роботи?

    Кожен, хто хоч раз стикався із роботою радянської побутової техніки, погодиться, що вона занадто голосно працювала, і з цим нічого не можна було вдіяти. Сучасні виробники давно врахували цей нюанс і позбавили користувачів від дискомфорту. Тепер не потрібно мучитися і постійно слухати, як дзижчить холодильник. Так як в нових моделях використовують знижений рівень шуму.

    Але навіть, незважаючи на це користувачі помічають, що пристрій став занадто голосно працювати. Це доставляє не тільки дискомфорт, але і змушує хвилюватися. А раптом там щось зламалося і потрібні нові запчастини для холодильника Самсунг .

    У чому криється причина шуму від холодильника?

    Гул може з'явитися в зв'язку з такими факторами:

    • нове обладнання;
    • неправильне налаштування;
    • наявність льоду навколо вентилятора.

      Якщо ви придбали пристрій нещодавно, то це цілком закономірний процес. Необхідно потерпіти декілька днів, поки виробиться оптимальний режим роботи. Приблизно цей процес займе тиждень. Коли це триває і далі, то шукайте причину в іншому.

    Чути не тільки гул, але і торохтіння? Швидше за все ви порушили правила установки. Подивіться, чи не туляться стінки техніки до меблів або стіни. Запам'ятайте, між обладнанням і іншими предметами повинна бути невелика кількість вільного простору.

    Перевірте ніжки. Можливо, підлога не зовсім рівна. Вам слід відрегулювати ніжки.

    Якщо ви чуєте дзенькіт посуду, то загляньте всередину. Чи не притуляються банки, каструлі щільно до стінок.

    Часто виникають проблеми з системою No Frost. На лопатях вентилятора через якийсь час намерзає лід. Це і стає причиною гулу. Щоб його позбутися — повністю розморозьте техніку.

    Якщо ви зробили все, що описано вище і проблема залишилася, терміново зв'язуйтеся з фахівцями. Велика ймовірність, що сталася серйозна поломка, а недосвідченим поглядом ви її не знайдете. Коли будете затягувати з дзвінком або самостійно шукати причину, то це може привести до повного виходу з ладу техніки.

    Все ще не знаєте, де знайти деталі для холодильника?

      Інтернет-магазин Patok прийде на допомогу. У каталогах обов'язково знайдете товар, що цікавить. Головне чітко вкажіть необхідні характеристики. Якщо буде потрібно консультація, співробітники завжди на зв'язку. Подаруйте своїй техніці довгий термін служби.