ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Які бувають щітки пилососа в асортименті?

    Для збереження чистоти в будинку не обійтися без пилососа. З його допомогою зібрати сміття з різних поверхонь буде набагато зручніше. Тільки для цього є одна умова – побутовий прилад має бути у належному стані.

    Якщо говорити точніше, потрібні різні щітки пилососа, які дозволять швидко та ефективно прибирати. Їх існує безліч і кожна з них має своє призначення.

    Які бувають різновиди щіток?

    Які бувають щітки пилососу в асортименті фото 2

    Універсальна

    Це один із найпопулярніших варіантів на ринку. Така щітка дозволяє зібрати сміття на килимі та твердих підлогових покриттях. Для цього необхідно піднімати/опускати вставку із ворсом.

    Турбощітка

    Вона візуально нагадує модель з попереднього пункту, але все ж таки має значні відмінності. Її головне призначення – очищення килимового покриття. Це відбувається завдяки валу, що обертається, з довгим ворсом. Навіть із ворсистих килимів можна зібрати сміття.

    Паркетна

    Вже із назви можна зрозуміти призначення. Сама собою щітка досить вузька. Тверде підлогове покриття буде прибрано. Крім того, тут не пошкодиться його поверхня завдяки наявності щільного ворсу.

    Щілинна

    Не завжди використання стаціонарних насадок буває раціональним. Вони не влізуть у важкодоступні місця. Якщо проігнорувати цей момент, не зможете нормально прибрати або зламаєте насадку. Якщо говорити про щілинну модель, вона має невеликі розміри. Щодо форми, вона відрізняється.

    Які бувають щітки пилососу в асортименті фото

    У формі щітки

    Призначення насадки – чистка тонких елементів інтер'єру. Наприклад, плінтуси, клавіатури. Такі моделі невеликих розмірів, щоб було зручно прибирати.

    Цим асортимент не обмежується. Так ще можна згадати:

    • для м'яких меблів;
    • для вологого прибирання;
    • електрощітка.

    Завдяки величезному асортименту можна без проблем підібрати насадки, що цікавлять. Одні йдуть у стандартному наборі, інші варто купувати окремо. У будь-якому випадку, всі елементи повинні підбиратися до конкретної моделі техніки. З Patok зможете забезпечити побутовому приладу належне функціонування.