ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Уникаймо проблем із кіптяви газової плити

    Заходячи в будь-який будинок відразу ж можна побачити певні предмети. І неважливо як він обставлений, який інтер'єр. У вітальні знайдемо телевізор, а на кухні — газову плиту і холодильник.
    Кухня вважається серцем будинку. Тому їй приділяють особливу ​​увагу. Крім комунікацій, вона ніяк не обійдеться без певної побутової техніки. Наприклад, без газової плити господиня, як без рук.
    Тому кожен намагається придбати це обладнання. Воно досить надійне і має довгий термін служби. Але все одно з часом доведеться шукати нові запчастини для газових плит Gorenje .

    Помічник на довгі роки

    У більшості випадків, оснащення для приготування їжі служить господарям не один десяток років. Незамінну помічницю намагаються змінювати в крайніх випадках. Тільки при виході її з ладу або коли хочуть вдосконалену модель.
    Ламається така побутова техніка вкрай рідко. Найчастіше виходять з ладу дрібні деталі, які досить легко замінюються. До цього списку відносять пальник. Багато хто стикався з ситуацією, що включають конфорку, а звідти — жовте полум'я і воно коптить.

    Через що коптить плита?

    Причин цьому явищу досить багато. Але найчастіше до цього призводить:
    • засмічення форсунки;
    • вихід з ладу розсікача полум'я.

    Перший випадок абсолютно не страшний і не смертельний. Тут не доведеться нічого міняти. Щоб позбавиться від неприємних моментів, необхідно просто розібрати конфорку і ретельно прочистити всі деталі. У процесі використання туди можуть потрапляти частинки їжі, засобів для чищення.
    Для усунення забруднень акуратно знімається конфорка, і очищається форсунка. Після цього назад збирається.
    У другому випадку доведеться купити новий розсікач полум'я. Просто в процесі тривалої експлуатації його склад деформується. Звідси з'являється жовте полум'я і кіптява. Після заміни на нову деталь перераховані вище неприємності зникають.
    Якщо зібралися купувати нову деталь, то постарайтеся знайти оригінальну модель. Вона повинна чітко підходити під параметри вашого обладнання.
    Відвідавши наш інтернет-магазин, ви швидко знайдете всі необхідні запчастини для газової плити будь-якої моделі. За допомогою системи пошуку без зусіль, знайдете все необхідне. Якщо буде потрібна допомога, то зв'яжіться з консультантами. Крім цього надається доставка. Тому ви в найкоротші терміни, отримаєте своє замовлення.