ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Як доглядати за кавовою машиною правильно?

    Кавомашина багато хто задає одне просте запитання, що потрібно, щоб отримати смачну і ароматну каву. Відповідь проста — всього лише натуральні сорти напою і спеціальне обладнання. Через декілька миттєвостей смачний напій у чашці.

    Досить часто багато хто помічав неприємний аромат у каві. Це перша ознака того, що обладнання потребує чищення. Якщо і далі ігнорувати подібні сигнали, то незабаром знадобляться нові запчастини для кавоварок Delonghi для ремонту.

    Зрозуміло, що непередбачені витрати нікого не радують. Тому є вибір — чистка кавомашини або її остаточна поломка. Зрозуміло, що краще вибрати перший варіант.

    Як доглядати за технікою?

    Кавомашина Ретельну очистку обладнання необхідно проводити раз на тиждень або після приготування 30 порцій напою, якщо занадто велика завантаженість. Коли ігнорувати ці терміни, то на деталях будуть накопичуватися забруднення, які і надають неприємний аромат напою.

    Фахівці радять робити періодичну промивку всього обладнання. Цей пункт стосується техніки з наявністю соленоїдного клапана. Якщо такої деталі немає, то зворотна промивка призведе до поломки кавомашини. При виявленні залишків молока або макухи від кави на деталях, протріть їх м'якою тканиною.  

    Для досягнення максимального ефекту, використовуйте спеціальні засоби для чищення. Тільки не забудьте перед їх застосуванням уважно ознайомитися з інструкцією.

    Деталі фільтра, холдера, сита знімаються і чистяться за допомогою щіток і ретельно промиваються водою після використання спеціальних засобів для чищення. Потім висушуються і протираються м'якими тканинами. Що стосується трубки пара, то за нею варто доглядати без застосування додаткових речовин. Залишки води або накипу прекрасно видаляються теплою водою.

    Після зберіть всі деталі і ввімкніть кавомашину. Для безпеки першу чашку кави краще не вживати.

    Зайшовши в Інтернет-магазин Patok, без проблем можна придбати різні деталі для кавомашини. У величезному каталозі представлені запчастини для будь-яких брендів і марок. З нашим магазином ваше обладнання буде служити не один рік.