ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Яких правил користування потрібно дотримуватися, щоб шланги для пилососа довше прослужили

    Прибирання в будинку мало кому приносить задоволення. Особливо, коли це потрібно робити вручну. З наявністю пилососа процес значно спрощується. Тільки є одна умова – мають бути у належному стані основні запчастини.

    шланги для пилососа фото

    Справні шланги для пилососа - запорука хорошого прибирання. Щоб вийшло ними максимально довго користуватися, важливо дотримуватись елементарних правил. Вони значно подовжують термін служби.

    Які тонкощі потрібно запам'ятати?

    Шланг на пилосос – це деталь, яка у разі поломки досить легко замінюється. У цьому немає нічого критичного. Але все ж таки не хочеться в черговий раз витрачатися на покупку.

    Якщо говорити про деякі поради, тут немає нічого складного. Їх просто потрібно запам'ятати та дотримуватися:

    • Під час прибирання не варто шарпати шланг. Одна з найпоширеніших помилок – пересувати техніку, тримаючи її за шланг. Від таких маніпуляцій деталь просто пошкодиться.
    • Коли прибиратимете під диваном, меблями, не смикайте сам шланг. Користувачі так часто роблять коли останній застряє. Його потрібно акуратно дістати. Краще на якийсь час припинити прибирання і все дістати, ніж потім знову купувати деталь.
    • шланги для пилососа фото 2Після закінчення прибирання шланг варто від'єднати від пилососа. Це убезпечить його від перекручування або інших пошкоджень. Вам потрібно акуратно скласти шланг, щоб він не перегинався.
    • Під час користування вам потрібно переконатися, що всі деталі правильно підключені. Інакше якість прибирання значно погіршиться. До того ж, це може призвести до пошкодження запчастин.

    Дотримання елементарних правил дозволяє довго прибирати без особливих проблем, оскільки запчастини знаходяться в належному стані. Якщо таки буде потрібна їх заміна, разом з Patok повернете колишню працездатність і знову швидко виконуватимете домашні справи.