ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    В чому призначення прессостатів для пральних машин і як запобігти їх поломці?

    У сучасному світі жінки більше зайняті бізнесом і саморозвитком, а з усією роботою по дому успішно справляється техніка. Тому якщо вона ламається, то ця проблема ставить багато клопоту господині. Щоб такої неприємності не відбулося, варто своєчасно міняти деталі, які вийшли з ладу і використовувати вироби згідно з інструкцією.

    Наприклад, справний прессостат пральної машини забезпечує їй довговічну і надійну роботу. Щоб розуміти важливість цього елемента, варто розібратися з принципом його роботи і визначити основне призначення. 1_eccc9e5ade410846e994c16481fa208b.jpg

    Чому прессостат такий важливий?

    Саме завдяки йому вдається стежити за кількістю води, яка була набрана в бак. Без подібного пристосування машинка не зможе позначити, як багато рідини потрібно заливати в барабан для забезпечення нормальної роботи. Саме цей пристрій управляє подібними процесами і робить прання більш зручним.

    Саме пристосування відрізняється невеликими розмірами і формою нагадує пластиковий кругляш. До нього підключають ще різні дроти і трубку. В процесі набору води крізь трубку відбувається нагнітання тиску, що дорівнює пропорційно рівню води. Спеціальне реле при цьому починає замикатися, а контакт розмикатися. Таким способом, процесор може отримати знаки про необхідну кількість рідини.

    4 причини, які свідчать про поломку

    1. Прання починається, але барабан не наповнюється водою. Крім цього, машина-автомат має властивість включати ТЕН при недостатньому градусі для прання. Подібні неполадки незабаром спровокують перегорання нагрівача, який не призначений для подібних операцій.
    2. Система слабо контролює набір води: бере занадто багато або навпаки катастрофічно мало. При ігноруванні проблеми з часом можуть з'явитися невиправні системні поломки.
    3. Використана вода залишається в баку після завершення роботи. Також про поломку можуть свідчити проблеми з відкриванням завантажувального люка.
    4. Ваш пристрій не виконує функцію полоскання одягу або робить це дуже погано.

    Перевіряйте з уважністю роботу всі комплектуючі техніки, а Patok при необхідності допоможе з їх заміною.