ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Які найпоширеніші поломки блендера?

    Сучасна господиня для приготування страв використовує різну побутову техніку. З її допомогою всі процеси можна значно спростити і зробити більш швидко. Наприклад, молоді мами або любителі перших страв не можуть обійтися без блендера. Та й взагалі незамінний помічник в інших ситуаціях.

    Він допомагає збити все до однорідної маси без будь-яких грудок. Але через часте використання всі пристрої досить швидко ламаються. В одних випадках ремонт можна зробити своїми руками, в інших ситуаціях знадобляться запчастини для блендера Філіпс .

    На термін експлуатації техніки впливає дуже багато чинників:

    • якість деталей;

    • дотримання правил користування.

    Навіть, якщо виберите найдорожчу модель і будете дотримуватися всієї інструкції, це все одно не вбереже від можливої ​​поломки. Популярними проблемами є такі:

    • відсутність подрібнення продуктів;

    • режими не змінюються;

    • прилад не працює.

      Найпопулярніші проблеми

    Найчастіше з ладу виходять саме ножі. На них покладається найбільше навантаження. Тому вони дуже швидко тупіють або взагалі ламаються. Останнє трапляється якраз при недотриманні правил експлуатації. Просто для різних продуктів – різні насадки, а не будь-які. Якщо ніж вийшов з ладу, то його досить легко замінити на новий. Залежно від конструкції цей процес дещо відрізняється.

    Ще одна неприємність – вихід з ладу перемикача швидкостей. Режим неможливо поміняти і пристрій обертається тільки на одній з них. Щоб усунути поломку доведеться розібрати пристрій. Якщо не сильно розумієтесь у електроніці, то доручіть ремонт майстрам.

    Бувають ситуації, коли техніка взагалі відмовляється працювати. Причин цьому може бути багато: від виходу з ладу двигуна до пошкодження кабелю. У кожній з них необхідно розібратися. Але перш ніж братися за ремонт в такій ситуації, перевірте наявність електрики. Можливо, прилад був не включений в розетку або взагалі немає світла.

    У будь-якому з цих випадків знадобляться оригінальні деталі до техніки. Вони значно продовжать термін експлуатації. Але порада майстра потрібна обов'язково. Просто бувають випадки, коли вигідніше купити нову модель.

    Наш сайт створений саме для тих, хто зіткнувся із поломкою побутової техніки. Тут можна знайти будь-які деталі і подарувати своїм приладів друге життя. Ціни стануть приємним подивом.