ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Як вибрати кухонний комбайн і не пошкодувати про це?

    Кухонний

    Про купівлі різних побутових помічників рано чи пізно замислюється кожна жінка. Вони значно полегшують життя у приготуванні їжі і дозволяють витрачати на це набагато менше часу.

    Але така величезна кількість техніки складає певні незручності, необхідно мати досить багато вільного простору, щоб кудись їх ставити. З цієї ситуації один вихід — покупка кухонного комбайну натомість решти обладнання. Він здатний виконувати безліч різних операцій за лічені хвилини. Та й займає набагато менше місця.

    вирушаючи за покупкою нової техніки, багато хто лякається вартості обладнання і відмовляється від затії. Але це даремно, так як необов'язково купувати дуже дорогу модель, де в комплект входять додаткові запчастини для кухонного комбайну Philips , якими зовсім не плануєте користуватися. Можливо вам знадобиться більш простий варіант. Навіть з таким набором зможете порізати овочі, фрукти до потрібних розмірів або збити тісто.

    Шукаємо відповідний варіант

    Запчастини

    вибираючи техніку, не забувайте звертати увагу і на її технічні характеристики:  

    •   потужність;
    •   обсяг чаші;
    •   швидкість обертання.

    Від цих показників залежить, наскільки швидко і якісно зможете переробити певну кількість продуктів. Тому не варто економити і купувати техніку з мінімальними показниками. Адже тоді доведеться один процес робити по декілька разів.  

    визначаючись з моделлю, важливо врахувати і розміри кухні. вам же потрібно буде кудись поставити обладнання та зберігати насадки до нього. Погодьтеся, що на невеликому просторі громіздка техніка займає практично всю поверхню. Прекрасно, коли в самому приладі є місце для зберігання всіх насадок, але більшість моделей немає такого приємного бонусу. Тому готуйтеся виділяти вільне місце в ящиках. Якщо на цей момент немає можливості зберігати всі насадки, то виберіть більш просту модель, а потім поступово доукомплектовуйте її додатковими деталями.

    За допомогою Інтернет-магазину Patok, ви без проблем зможете знайти і вибрати будь-які запчастини для кухонного комбайну. У величезному каталозі зібрані деталі до різних моделей і брендів. вам необхідно тільки визначиться з остаточним вибором.