ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Як зрозуміти, що підшипник пральної машини зламався?

    Будь-яка поломка пральної машини — стрес для господині. Це ж доведеться прати руками і на ремонт витратиться величезна сума. А ще це тривалий процес.

    15_b4de0e9577b843151b3eee66ea24dc76.jpg

    Адже як показує практика, щоб замінити одну деталь, необхідно повністю розібрати прилад і тільки тоді приступити до ремонту. Тому потрібно бути точно впевненими, що вийшла з ладу саме ця деталь. Особливо складнощів доставляє підшипник пральної машини .

    Тому варто переконатися, що зламалася саме ця деталь. Для цього краще покликати майстра. Але ви можете і визначити самі, якщо будете уважними до деяких ознак.

    Що вказує на поломку підшипників?

    • Послухайте шум під час прання. У режимі віджимання це складно почути. Краще під час самого прання або полоскання. Вас повинен насторожити скрегіт металу, стук.
    • Білизна погано віджимається навіть при середньому завантаженні бака.
    • Прилад починає сильніше розгойдуватися. Правда, встежити за цим складніше.
    • Краї манжети можуть бути пошкоджені.
    • Після закінчення прання і повного відключення від мережі приладу покрутіть барабан. Він повинен без проблем обертатися і видавати гул. Якщо чуєте биття або брязкіт, підшипники вийшли з ладу.

    З цим розібралися. Тепер користувачів цікавить, а що ж стало причиною поломки. Просто не хотілося б повторення ситуації. А причина криється ось у чому: через тривале використання деталі виходять з ладу або заводський брак запчастин.

    У будь-якому випадку потрібна заміна деталей, оскільки ремонтувати немає сенсу. Увага: всі ремонтні роботи повинен виконувати майстер. Просто для зміни підшипника необхідно розібрати пральну машину, а без досвіду це зробити нереально.

    А ще не забувайте про те, що необхідно підібрати якісні деталі, якщо не хочете через декілька місяців знову викликати фахівця. Так разом з інтернет-магазином Patok, подаруйте пральній машині довгий термін служби, а собі спокійне виконання побутових справ.