ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    З яких причин холодильник працює без зупинки?

    Холодильник Атлант - Интернет магазин PatokСучасна людина не уявляє свого життя без холодильника. Це ж незамінна побутова техніка для зберігання продуктів. Якщо ще взимку деякі продукти можна винести на балкон, то в теплу пору року зробити це неможливо. Без холодильника ніяк не обійтися.

    Зрозуміло, його поломки бояться, немов вогню. Так як на сьогоднішній день, придбати нову техніку задоволення не з дешевих. У зв'язку з цим так важливо дотримуватися елементарних правил користування. Але навіть це абсолютно не вберігає від того, що холодильник дає збої у функціонуванні.

    Відомо, що техніка не повинна постійно працювати. Періодично вона самостійно вимикається. Період роботи і відпочинку приблизно однаковий. Але з часом деякі помічають, що техніка   дає збій. Якщо це буде тривати і далі, то нові запчастини для холодильника Samsung неодмінно знадобляться.

    Поломки трапляються не просто так. Це може бути пов'язано з багатьма проблемами:

    • виставлена ​​функція заморозки;
    • зносився ущільнювач;
    • витік фреону;
    • засмічення системи подачі холодоагенту;
    • знос термостата, реле.

    Шукаємо несправність

    Перш ніж панікувати і викликати майстра, переконайтеся у правильно обраному режимі. Можливо, була включена заморозка.

    Якщо з режимом все нормально, а пристрій все одно продовжує працювати без зупинок, то скоріше за все він намагається набрати необхідні температурні показники, але це не виходить. Часто це пов'язано з продірявленим ущільнювачем або з витоком фреону. Через деформовану   гумку дверцята погано закриваються, тому температура не відповідає показникам. Через деякий час експлуатації ущільнювач підлягає обов'язковій заміні.

    Що стосується фреону, то він губиться, у зв'язку з тріщинами в трубках системи. Можливо, холодоагент до кінця не надходить через забиту трубку. Чистка та заміна деталей вирішують проблеми. Також є ймовірність, що речовина практично закінчилася і потрібна заправка.

    Більш складним випадком вважається вихід з ладу реле або термостата. Звичайно, підтвердити слова про поломку може тільки майстер. Як тільки виявили, що оснащення не відключається, звертайтеся до фахівців, інакше вам загрожує серйозний ремонт або взагалі придбання нової техніки.

    Потрібні термінові деталі для холодильника?  

    В інтернет-магазині Patok у вас є можливість купити все необхідне. Для цього просто відкрийте каталог і оберіть відповідну модель. Подаруйте своїй техніці друге життя.