ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Чому відбувається витік фреону з холодильника?

    Холодильник Кожна господиня погодиться, що для неї найголовніше приміщення у будинку — кухня. У зв'язку з цим вона її обладнує за всіма правилами. І в першу чергу це стосується побутової техніки. Звичайно, без деякого обладнання можна обійтися, але до цього правила ніяк не відноситься холодильник.

    Це один із предметів, відсутність якого значно ускладнює життя. Адже без нього абсолютно неможливо зберегти свіжість продуктів. Господині намагаються якомога дбайливіше до нього ставитися, щоб максимально продовжити термін служби. Але як не старалися, через деякий час обладнання починає працювати практично без зупинок. А ще може взагалі перестати морозити, хоча лампочка горить. Якщо і далі ігнорувати проблеми, то незабаром знадобляться нові запчастини для холодильників Samsung або покупка іншої техніки.

    У чому криється причина поломки холодильника?

    Факторів таких неполадок багато, але найчастіше це пов'язано з недостатньою кількістю фреону. Це спеціальний газ, який закачаний в конденсатор. Його основне призначення — охолодження.

    Як уже зрозуміло, якщо його не вистачає, то система починає перегріватися. Звідси з'являються і збої в роботі, підвищення температури в самій камері.

    Чому газу не вистачає?

    • ушкодження трубок;
    • корозія;
    • погане з'єднання трубопроводу.

    Найчастіше джерело криється в пошкодженні трубок. Це можуть бути як помітні дефекти, так і мікротріщини. Ще витік відбувається, через пошкоджені металеві елементи, корозію. Також слід приділити увагу і з'єднанню трубопроводу.

    Зрозуміло, що точну причину скаже тільки майстер. Він повинен уважно оглянути техніку. Після цього усуває поломку і заправляє пристрій фреоном.

    Запам'ятайте, навіть коли ви самостійно знайшли місце витоку і усунули його, то для заправки все одно запросіть фахівця. Самостійно це зробити неможливо. Для цього потрібен певний досвід. До того ж ви не знаєте, яка марка речовини підходить для обладнання. Адже для кожної моделі потрібен свій газ. До того ж майстер розрахує необхідну кількість.

    Як тільки помітили будь-які порушення у роботі, терміново звертайтеся до професіоналів. Якщо упустити момент, то наслідки будуть плачевними.

    Потребуєте нових запчастинах для холодильника?  

    Інтернет-магазин Patok вирішить проблеми. Вам потрібно лише зайти на сторінки відповідного каталогу. Консультанти завжди допоможуть з вибором. З нами ваша техніка буде працювати як годинник.