ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Які функціональні можливості в кухонного комбайну?

    кухонний кожна господиня хотіла б менше часу проводити на кухні, але це ніяк не виходить. Єдиний спосіб спростити собі життя — придбання побутових помічників. Вони здатні робити рутинну роботу, яка займає занадто багато часу.

    Раніше у кожної жінки для всіх процесів було по одному побутовому помічникові. Згодом виробники придумали обладнання, яке замінює їх. Зрозуміло, такий комбайн стали активно купувати.

    Але мало хто знає, які функції виконує техніка. Від таких ситуацій найчастіше і виникають поломки. Як результат — витрати на   нові запчастини для кухонного комбайну Браун . Зрозуміло, що така перспектива нікого не радує.

    Щоб не опинитися у подібній ситуації найкраще дізнатися інформацію, а що може обладнання?

    Корисні функції комбайну

    Як вже було сказано, пристрій виконує досить багато різних процесів. Найпопулярніші:

    • подрібнення продуктів (нарізка, шинкування);
    • м'ясорубка;
    • соковижималка;
    • млинки;
    • блендер;
    • робота з тістом і кремами.

    Завдяки всіляким насадкам можна по-різному подрібнити продукти: кубик, соломка, кружечки. За допомогою м'ясорубки легко перемолоти м'ясо на фарш. Правда, стежте, щоб воно було без проживок і плівок. Інакше все це буде намотуватися на ножі і впливати на термін служби.

    Що стосується соковижималок, то вони можуть бути виключно для цитрусових або універсальними. У комбайні присутня одна з них. Ще одна тонкість в тому, що при наявності соковижималки   може не бути м'ясорубки і навпаки. Але при бажанні знайдете моделі, де є дві   функції.

    Млинки використовують для подрібнення горіхів, прянощів, круп. Вбудований блендер допомагає отримати ідеальні пюре, коктейлі. За рахунок наявності різних віночків і насадок для замішування робота з тістом або кремами буде тільки в задоволення.

    Це були перераховані основні можливості обладнання. Звичайно, якщо вам якась функція не потрібна, то вибирайте модель більш просту. Все залежить від ваших уподобань. А якщо буде потрібно, то завжди підберете додаткову насадку без проблем. Головне уточнити марку пристрою.

    Хочете придбати запчастини для кухонного комбайну?  

    Інтернет-магазин Patok знає, що запропонувати. Якщо ви заплуталися в цьому асортименті, консультанти допоможуть визначитися з вибором. З нами ваша техніка буде працювати як годинник.