ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Що стало причиною поломки модуля пральної машини?

    Будь-який прилад, в тому числі і пральна машина, складається з безлічі деталей. Серед цього числа головним вважається модуль пральної машини . Він відповідає за безліч процесів. Тому він і найдорожча деталь. 15_aaca60120545474e062d4da21446b988.jpg

    Якщо він виходить з ладу, це доставляє проблем. Але спочатку складно сказати, це зламався модуль або зовсім інший елемент.

    Як зрозуміти, що деталь вимагає заміни?

    Майстер відразу визначить, що вийшла з ладу саме ця запчастина. А якщо це сталося раптово і фахівцеві не вийшло зателефонувати, давайте спробуємо самостійно розібратися.

    • Не спрацьовує режим віджимання, панель управління взагалі не реагує. Код помилки теж не показує.
    • Блимають лампочки на панелі. Включити будь-яку програму не вдається.
    • Після запуску програми, вода не набирається або відразу ж після набору зливається. Після перезавантаження, процес запускається у нормальному режимі.
    • Неможливо виставити жодну програму і машинка відразу відключається.
    • Програма виставлена, але прання не починається.

    Зрозуміло, що це далеко не всі ознаки поломки саме модуля. Щоб дійсно переконатися у його виході з ладу, необхідно запросити майстра. 15_ff60ae37582eed707484b858366c654a.jpg

    Що стало причиною поломки?

    Це питання задають багато господинь, оскільки сама деталь дуже дорога і не хотілося, щоб вона знову вийшла з ладу. Причин може бути багато, але часто фахівці виділяють:

    • заводський брак;
    • попадання вологи;
    • перебої з електрикою і відключення приладу з мережі під час роботи.

    Заводський брак може бути в будь-який марці техніки, незалежно від вартості. Часто проблема проявляється ще під час гарантії. Якщо виникла після закінчення терміну, ремонт за свій рахунок.

    Високий рівень вологості — ще одна поширена причина. Через неї відбувається коротке замикання.

    При покупці пральної машини або будь-якої іншої техніки, візьміть стабілізатор напруги. І ще одне: не виймайте працюючий прилад із мережі, дочекайтеся зупинки процесу.

    Дотримання елементарних правил вбереже вас від серйозних проблем. Якщо поломка таки трапилася, викличте майстра і просто замовте іншу деталь на Patok. Нехай ваша побутова техніка довго служить.

    \