ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Чому виходять з ладу м'ясорубки?

    Всім відомо, що кухня — це серце будинку. Тому більшість господинь приділяє увагу оформленню цього приміщення. Це не тільки стосується інтер'єру, але і покупки сучасної побутової техніки. Хочеться, щоб приготування їжі було в радість, а не в тягар.

    Наявність різного новітнього обладнання значно полегшує життя. Звичні процеси робляться набагато швидше. Перекрутити м'ясо або інші продукти допоможе м'ясорубка. При цьому вам зовсім не потрібно прикладати зусиль.

    Зрозуміло, що господині дбайливо ставляться до свого помічника. Але навіть це не вберігає від раптової поломки, при яких потрібні нові запчастини для м'ясорубки Zelmer або для іншого бренду.

    Причинами відмови роботи стають:

    • тупі ножі;
    • втрата або пошкодження деталей.

    Хоча це ще не повний список.

    Кожна з поломок є цілком вирішуваною. Зовсім не варто викидати пристрій, а необхідно просто замінити зношені деталі.

    Що найчастіше ламається?

    Тепер варто більш детально розглянути кожну з причин і що можна зробити, щоб продовжити життя обладнанню.

    Однією із популярних причин виходу з ладу обладнання є тупі ножі. На ці деталі лягає найбільше навантаження. Саме вони подрібнюють продукти. Після тривалої експлуатації деталі тупіють і стають зовсім непридатними.

    Якщо ви зіткнулися з такою ситуацією, тоді необхідно купувати нові запчастини для м'ясорубки Zelmer, на подрібнення. Так як нагострити старі немає ніякої можливості.

    вийти з ладу м'ясорубка може через втрату або пошкодження деталей. Найчастіше це стосується шестерень. У зв'язку з тривалим навантаженням вони зношуються. Також на їх термін служби впливає і правила експлуатації. Якщо подрібнювати занадто тверді продукти (кістки), то навантаження зростає і зуби шестерень ламаються. Більшість відомих брендів у комплект до самого пристрою надають і ці деталі. Якщо їх в наборі не виявилося, то можна докупити самостійно.

    Запам'ятайте, що яка б деталь не купувалася для заміни, вона повинна бути оригінальною. Це значно подовжує термін служби всього пристрою. Тому чітко вказуйте марку обладнання під час покупки.

    Звертаючись в наш Інтернет-магазин, ви можете знайти абсолютно будь-які запчастини до побутової техніки. Для цього необхідно лише вказати назву деталі і модель пристрою. Якщо виникають якісь складнощі, то звертайтеся за допомогою до консультантів.