ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Шукаємо затишне місце на кухні для СВЧ-печі

    Сучасну кухню важко уявити без побутової техніки. Це ж значно спрощує життя господині. Особливо це стосується мікрохвильовки. У ній так зручно розігрівати їжу, приготувати деякі страви і розморожувати продукти. Зрозуміло, що господині завжди будуть раді такому предмету на кухні.

    Але ось тут починається найскладніше, а куди ж поставити піч. Адже не всі кухні можуть похвалитися величезною площею. У більшості випадків простір обмежений і доводиться якось викручуватися. Ви повинні вибрати такий куточок, щоб у вас не виникали складності в користуванні і при цьому в майбутньому не знадобилися запчастини для СВЧ Samsung, через вашу неуважність.

    Як знайти найкращий варіант?

    Якщо включити фантазію і кмітливість, то можна знайти відразу декілька варіантів розміщення.

    • Техніка, вбудована в кухонний гарнітур.

    Про такому типі розміщення варто подумати ще на етапі замовлення меблів. Ви відразу виділяєте місце для кожного побутового помічника і переставити їх потім буде дуже складно. Так що намалюйте проект заздалегідь.

    • Стільниця.

    Ви можете поставити піч у зручному для себе місці. Головне, щоб там була розетка. Єдиний недолік — на маленькій кухні жінка позбавляється частини робочої поверхні.

    • Підвісна полиця.

    Ви самі можете вибрати місце. Найчастіше це між шафками і стільницею. Цей варіант підходить як для маленьких, так і для великих просторів.

    • Підвіконня.

    Ним користуються ті, у кого і так не вистачає місця на самій кухні. Правда, підвіконня повинно бути достатньої ширини, щоб техніка не впала.

    • Біля духової шафи.

    З метою економії розмістіть мікрохвильовку над духовкою або під нею. Все залежить від вашої зручності.

    Про які нюанси не варто забувати?

    Вибираючи місце для мікрохвильовки, запам'ятайте декілька моментів:

    • в ніші, на полиці між стінками і технікою повинен залишатися вільний простір для циркуляції повітря;
    • кріплення підвісної полиці мають бути надійно прикручені, щоб обладнання під час роботи не тремтіло;
    • якщо вибрали підвіконня, то воно повинно бути достатньої ширини, інакше пристрій впаде;
    • забудьте про такий варіант розміщення, як холодильник, так як він вібрує під час роботи.

    Якщо хочете, щоб ваша техніка служива без перебоїв, то прислухайтеся до загальних правилам. А ще не забувайте враховувати особливості кухні. Дотримуючись таких порад, ви ніколи не дізнаєтеся про серйозні поломки. А якщо таки знадобиться щось замінити, інтернет-магазин Patok допоможе з вибором. Забезпечте своїй техніці тривалий термін служби.