ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Справна запобіжна втулка шнека для м'ясорубки Zelmer: які моменти про неї варто запам'ятати

    Приготування їжі постійно вимагає багато часу. З наявністю кухонної техніки значно спрощуються підготовчі процеси. Хороша м'ясорубка за кілька хвилин зможе перемолоти багато різних продуктів. Правда, це буде тільки в тому випадку, коли прилад справний.

    Зламана запобіжна втулка шнека для м'ясорубки Zelmer негативно впливає на роботу всього приладу. До того ж вона може стати причиною більш серйозної поломки. Щоб такого не допустити, важливо стежити за станом запчастини та вчасно її міняти. Не будуть зайвими деякі моменти.

    1_66c2b5ed01847f62357938ead3e12535.jpg

    Які рекомендації варто запам'ятати?

    Дотримання правил експлуатації

    Якщо ламається втулка, її максимально просто замінити. Тільки це зовсім не означає, що варто ігнорувати елементарні правила користування. Не потрібно за один раз намагатися перемолоти велику кількість продуктів. А ще тут не варто переробляти занадто тверді продукти.

    Своєчасна заміна деталей

    Багато хто думає, що після поломки втулки м'ясорубкою можна і далі користуватися. Мотор залишається неушкодженим. Тільки це великий ризик, оскільки навантаження відразу позначиться на двигуні і він зламається. Ось його лагодження або покупка обійдеться дорого, тому простіше відразу поміняти втулку.

    Підбір тільки якісних деталей

    1_e8282fc8640241163f7936030264b115.jpg

    Ще один поширений стереотип - можна підібрати абсолютно будь-яку втулку. Вони ж всі на вигляд однакові. А ось і ні. Так можна виділити кілька моментів відмінності:

    • У одного і того ж виробника випускається багато різних моделей техніки. Відповідно вони всі між собою відрізняються технічними характеристиками та запчастини потрібно підбирати різні.
    • На ринку представлені оригінали та репліки. Уважно цікавтеся виробником, щоб потім не довелося шкодувати.

    Якщо хочете довго користуватися м'ясорубкою, стежте за станом втулки. Тут немає нічого складного і Patok допоможе в цьому. Дбайливе ставлення до техніки - її тривалий термін служби.