ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Повертаємо до життя обладнання для приготування кави

    Раніше кавою могли насолоджуватися виключно багаті люди. Адже коштував цей напій величезних грошей. Сьогодні його може дозволити собі кожен. Неймовірний запах і смак додають бадьорості, енергії на весь день.
    За старих часів цей напій готували самостійно. Тепер можна не докладати зусиль. За вас все зробить спеціальне обладнання. Засипали основні інгредієнти і чекаємо.
    Особливо користуються популярністю такі машини в кафе, ресторанах, офісах. Тут вистачає любителів кави. При такому активному використанні знадобляться обов'язково запчастини для кавоварки Delonghi , щоб забезпечити нормальну роботу.

    Обов'язкова заміна деталей

    Це абсолютно не означає, що обладнання неякісне і швидко вийде з ладу. Періодична заміна деталей потрібна для забезпечення нормальної роботи. Якщо цього не зробити, то техніка швидко зламається. Особливо важливо дотримуватися термінів заміни фільтрів. Вони захищають основні механізми від неякісної води.
    Звичайно, ніхто не застрахований від ситуації, що оснащення вийде з ладу. Іноді несправності можна усунути, навіть без заміни деталей. В інших випадках потрібна консультація майстра і заміна елемента.

    Найчастіші неполадки

    Досить часто користувачі чудо-машини стикалися з такою проблемою:
    • відсутність подачі кави;
    • неробоча кавомолка;
    • протікання води;
    • відсутність варіння кави.

    Причиною можуть бути діряві деталі або ж засмічення основних елементів.
    Якщо ви виявили будь-який з цих недоліків, то не поспішайте шукати нові деталі і дзвонити майстрові. Для початку уважно огляньте пристрій. Можливо, деякі деталі просто забилися.
    Щоб очистити все від забруднень, необхідно придбати спеціальні засоби. Звичайні домашні речовини абсолютно не підходять для цих цілей. На особливу увагу приділяйте трубках. При необхідності прочистіть їх голкою, тільки так, щоб не пошкодити поверхню.
    Якщо все почистили, помили, і проблема все одно залишилася, тоді звертайтеся за допомогою до майстра. Спеціаліст визначить причину і скаже, що потребує заміни.
    При зверненні до нас за послугами, ви отримаєте кваліфіковану консультацію від наших співробітників. Вони допоможуть у всьому розібратися і підберуть необхідні деталі для заміни. Купуючи у нас, ви отримуєте гарантію на якість товарів.