ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Як правильно заливати воду в пилосос і що робити після вологого прибирання?

    пилосос Сучасна побутова техніка все активніше і активніше входить в наше повсякденне життя. Вже без деякої неможливо собі уявити життя. Таким чином пилосос стає надійним помічником господині в боротьбі за чистоту. Він за лічені хвилини прибере пил, а ще може помити підлогу. Завдяки цьому, миючий пристрій одержав особливу популярність за універсальну роботу. Тепер не потрібно збирати сміття, а потім робити вологе прибирання. Все робиться одночасно.

    Зрозуміло, що мрія кожної жінки — довгий термін служби. Щоб максимально продовжити період користування і не купувати нові запчастини для пилосовів Zelmer , необхідно знати, як правильно заливати воду всередину і що робити після прибирання.

    Дотримуємося правил

    Щоб процес пройшов швидко і без наслідків, важливо дотримуватися певних порад. Це допоможе зберегти працездатність обладнання.

    Для початку потрібно дістати резервуар і залити туди чисту воду. Щоб зробити звичайне прибирання цього цілком достатньо, пил і інше сміття швидко зберуться. Але бувають випадки, коли з поверхні килима необхідно видалити забруднення. У таких випадках в контейнер з рідиною додається спеціальний засіб. Дотримуйтесь інструкції зазначеної на упаковці. Ще одна порада: намагайтеся вибирати речовини тієї ж фірми, що і пилосос. Наприклад, фірма Zelmer випускає відповідні миючі засоби. Таким чином, будете впевнені, що речовини не завдадуть шкоди устаткуванню.

    Якщо ваша модель фільтрова, то не забудьте в контейнер із брудною рідиною додати піногасник (якщо зібралися чистити килими). Якщо цього не зробити, то піна потрапить у турбіну.

    Після проведення прибирання догляд за приладом не закінчується. Недостатньо просто вилити брудну рідину і промити ємність. Не забудьте сполоснути:

    • насадки, шланги;
    • фільтри (якщо є).

    Такі дії допоможуть повністю видалити забруднення із деталей. Особливу увагу приділіть фільтрам. Саме на них накопичується найбільше бактерій, які небезпечні для здоров'я людини. Якщо не хочете витрачати надто багато часу на догляд за пристроєм, то придбайте безфільтрові пилососи.

    Дотримуючись правил експлуатації, зможете вберегти побутового помічника від раптової поломки. Але якщо все ж будуть потрібні нові запчастини, то завітайте в інтернет-магазин Patok. З нами техніка знову буде працювати не один рік.