ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00

УВАГА! Відтепер ми працюємо для Вас у НЕДІЛЮ з 10:00 до 15:00

Каталог
    0
    0

    Як підібрати тарілку для мікрохвильової печі

    Сьогодні ми хочемо розібрати один із найважливіших питань наших покупців. Як же самостійно підібрати таку тарілку, яка підійде саме для ваших мікрохвильової печі. Ясна річ, що всі тарілки різні. Також тарілки для СВЧ печі не можна купити в звичайному магазині. Але, оскільки тарілки скляні, вони дуже часто б'ються. Таким чином, проблема покупки тарілки для мікрохвильовки є досить актуальною на сьогоднішній день. У цій статті ми спробуємо допомогти вам розібратися — як це зробити.

    В першу чергу, перед тим як купувати тарілку, бажано знати марку і модель мікрохвильової печі. Так як, якщо ви надасте цю інформацію, ми зможемо більш точно підібрати її (наприклад, бренд Samsung модель CE2738NR). Але якщо тарілки саме по вашій моделі немає — нічого страшного. Тому, що завжди можна підібрати   універсальну тарілку .

    Чим відрізняються тарілки? По-перше, вони розрізняються розмірами. За своїм діаметром вони бувають від 245 мм. до 360 мм. Кожен зможе дізнатися діаметр своєї цілої тарілки. Але бувають ситуації, коли покупець не може сказати діаметр, оскільки тарілка розбилася. У такому випадку,   потрібно заміряти відстань від центру муфти обертання піддона (куплера) до переднього краю внутрішньої камери СВЧ печі. З цього розміру ми легко підберемо вам нову тарілку.

    як < br>

    По-друге, розрізняються   за типом вузла сполучення з муфтою (куплером).   Тарілки для мікрохвильовки бувають повністю гладкі ( Фото 1 );   з поглибленням по центру і трьома виступами з боків (< b> Фото 2 ); з виступом   по центру і трьома виступами з боків ( Фото 3 ); з виступом   по центру і без виступів з боків ( Фото 4 ). Чим більше діаметр тарілки — тим більше відстань між виступами по центру.

    як < img width=212 alt=як підібрати тарілку для мікрохвильовки-1.JPG src=https://patok.com.ua/upload/medialibrary/34d/34ddcf54b4305fa2bc691551f821d93a.JPG height=230 title=як підібрати тарілку для мікрохвильовки-1.JPG > як як

    Важливим моментом є також те, на чому лежить ваша тарілка — на куплере (муфті) або на хрестовині ролерів . Тарілки під куплер відрізняються тим, що у них є виступи. Тарілки ж під хрестовину мають гладку поверхню без виступів. Якщо вам потрібна тарілка під хрестовину — варто заміряти діаметр посадкового місця, скажімо так,   коло із зовнішнього боку страви ( Фото 5 ). Якщо ж тарілка розбилася і її не можна заміряти — можна дізнатися розмір самої хрестовини. Для цього потрібно заміряти відстань від центру хрестовини до ролика ( Фото 6 ).

    як                               як        

    Ще одна корисна порада, якщо зберетеся в магазин за тарілкою — не забудьте прихопити з собою куплер (муфту) або підставку (ролер). Це теж допоможе в підборі правильної тарілки.

    Як бачите, з однієї сторони в цих маніпуляціях немає нічого складного, але ризик за неправильно підібрану тарілку все-таки лежить на вас. Будьте уважні. Якщо ж у вас виникнуть труднощі, звертайтеся до професіоналів, тобто до нас. Колектив менеджерів інтернет-магазину «Patok» з радістю проконсультує і підбере, що цікавить вас, запчастини для мікрохвильової печі та іншої побутової техніки.