ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Розбилась тарілка в мікрохвильовій печі. Чи можна надалі користуватися обладнанням?

    Сучасна людина прагне до того, щоб максимально спростити собі життя у побуті. Їй хочеться цей час витратити на щось більш приємне. Маючи в будинку величезну кількість побутової техніки, це цілком реально.

    Наприклад, не потрібно довго чекати і повністю гріти каструлю на плиті, якщо можна насипати їжу в окрему тарілку і підігріти її в мікрохвильовій печі. До того ж це ще значна економія енергоресурсів.

    Таким предметом користуються постійно, але в один прекрасний момент тарілка для мікрохвильовки Самсунг розбивається і виникає цілком логічне запитання, а чи можна користуватися пристроєм без цієї деталі?

    Що ж це за пристосування?

    Це не просто скляний піддон, на який ставлять ємності з їжею. Він потрібен для рівномірного розігрівання їжі.

    Якщо так розібратися, то після розбиття цього предмета, мікрохвильовою піччю можна користуватися і далі. Правда, ви зіткнетеся з проблемою, що їжа буде розігріватися нерівномірно. Ще варто пам'ятати про те, що ставити повні ємності з супом не рекомендується. Є ймовірність, що рідина просто розіллється. Хоча деякі всередину навіть прилаштувають звичайний кухонний піддон або кришку. Правда, їжа НЕ буде розігріватися так, як раніше.

    Що робити в такій ситуації?

    Розбитий піддон складає певні складності в користуванні. Так як доведеться не до кінця насипати їжу,   та й температура не така. Так може перестати мучитися і хитрувати, а все ж купити відсутній елемент. Тим більше що він дешево коштує і його так легко знайти.

    Для його придбання вам потрібно знати всього лише декілька пунктів:

    • марка обладнання;
    • діаметр деталі;
    • тип кріплень.

    Запам'ятайте, ніколи не купуйте деталь на око. Є велика ймовірність того, що ви помилитеся в розмірах. Адже на картинках запчастини виглядають однаково. Так що не полінуйтеся, а ще раз перевірте інформацію, уважно вивчивши інструкцію.

    Після того, як дізналися основні дані, сміливо вирушайте в інтернет-магазин Patok. Вам потрібно тільки ввести цю інформацію і замовити відповідний товар з певного каталогу. Якщо виникнуть якісь складнощі, звертайтеся до консультантів. Вони допоможуть розібратися в особливостях і підберуть для вас необхідний варіант. Забезпечте своїй техніці нормальне функціонування на довгі роки.