ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Як користуватися ароматизаторами для пилососа під час прибирання?

    Кожна господиня хоч раз у своєму житті під час прибирання пилососом стикалася з ситуацією: у повітрі витає неприємний запах. Зрозуміло це нікому не подобається. Перед жінками виникає дилема: не включати техніку або використовувати ароматичні засоби. Але ви ж не будете бігати по всій квартирі з освіжувачем і одночасно пилососити.

    З цієї ситуації є чудовий вихід — спеціальні ароматизатори, які використовуються під час прибирання. Тільки от не всі ними вміють користуватися. Вони ж не хочуть їх засипати всередину, а потім купувати запчастини для пилососів Philips , так як деякі елементи вийшли з ладу. Ось чому важливо запам'ятати елементарні правила.

    Як прибрати неприємний запах при збиранні пилососом?

    Джерелом сморіду вважаються мікроби, які разом з пилом потрапляють всередину пристрою. Там вони починають розмножуватися і виділяти огидні запахи. А якщо туди ще потрапить хоч трохи вологи, то це стане відмінним середовищем для їх проживання.

    Рішенням цієї проблеми може стати вугільний фільтр. Частинки вугілля запобігають появі сморіду. Якщо ви хочете вбезпечити себе від такої ситуації, то беріть моделі з активованим вугіллям, а не поролонові варіанти, просочені цією речовиною. Так як останні лише ненадовго рятують. А ось вугільні будуть служити довго. Їх потрібно буде тільки періодично промивати під проточною водою і просушувати.

    Хоча ніхто не забороняє додатково придбати і ароматизатор, який буває двох типів:

    • гранули;
    • рідина.

    Гранули годяться для будь-якого паперового мішка. А ось рідину заливають тільки в окремі моделі пилососа. Так що не забувайте про такі моменти і постарайтеся їх з'ясувати ще до покупки.

    Придбані ароматичні речовини дозволяють не тільки усунути сморід, а й убити мікроби. А це допоможе запобігти в подальшому появу затхлого запаху.

    Який вибрати аромат, вирішуйте самі. Це вже залежить від ваших уподобань. А головне враховуйте, щоб засіб підходив під вашу модель техніки.

    Ну і ще одне, щоб неприємний запах не з'являвся, не забувайте витрушувати мішки для сміття, чистити фільтри і їх міняти. Ці та інші деталі знайдете в інтернет-магазині Patok. Вам потрібно зайти у відповідний каталог і вибрати необхідний товар. Тільки будьте уважними і не забудьте вказати марку техніки. Подбайте, щоб ваш побутовий помічник служив довго і справно.