ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    На які марки холодильників варто звернути увагу?

    Вже забулися ті часи, коли холодильники вважалися великою розкішшю. Тепер без нього не може обійтися жоден будинок. Це незамінний побутовий помічник.

    А думали ви колись, якої марки у вас взагалі техніка? Тільки одиниці звертають увагу на таке питання. Більшість цікавиться технічними характеристиками, зовнішнім виглядом, розмірами. І тільки коли, всі параметри враховані, користувачі звертають увагу на фірму-виробника. І ось тут їх підстерігає головний сюрприз: обрана марка може не відповідати їх очікуванням і через деякий час доведеться купувати нові запчастини для холодильників Samsung або Атлант.

    Як розібратися в асортименті?

    Samsung

    Це один з найпопулярніших виробників. В його асортименті налічується величезна кількість одиниць техніки. Запам'ятайте, ця марка виробляється в Кореї, Польщі, Китаї. Так що уточнюйте заздалегідь цей момент.

    Крім цього є й інші переваги:

    • система заморозки No Frost;
    • захист від стрибків напруги.

    Ці пункти стосуються абсолютно всіх моделей. Крім цього є і деякі особливості, розраховані на певну лінійку.

    Атлант

    Білоруський виробник нічим не поступається за популярністю іншим. Це пов'язано з прийнятними цінами і високою якістю продукції.

    Головні плюси:

    • моделі з двома компресорами;
    • роздільне регулювання температурних режимів в камерах;
    • економне використання електрики.

    Невеликий нюанс: господаркам доведеться періодично розморожувати пристрій, що дещо ускладнює користування.

    Indesit

    Італійські пропозиції представлені в бюджетних і елітних категоріях. Виділяють декілька точок виробництва: Польща, Росія, Китай.

    Для користувачів пропонують недорогі моделі зі статичним заморожуванням. У таких випадках господаркам хоча б раз на півроку доведеться повністю розморожувати пристрій. Якщо не хочете так мучитися, то доплатіть і придбайте No Frost.

    Якщо вас подібні моделі не вразили, то зверніть ще увагу на:

    • Bosch;
    • Whirlpool;
    • Electrolux.

    Хороша якість, тривалий термін служби дозволяють цим моделям знайти свого споживача.

    Купуючи побутову техніку, ви не повинні пропускати жодної деталі. Це ж стосується і виробників. Так що не поспішайте відразу з покупкою, а виберіть декілька моделей різних брендів і порівняйте. Якщо є якісь сумніви, то розпитайте у продавців.

    Від цього безпосередньо залежить, наскільки довго ваша техніка прослужить без ремонту. А якщо виникне така необхідність, у заміні якоїсь деталі, інтернет-магазин Patok зможе допомогти в цій справі. За декілька хвилин у каталозі відшукаєте потрібний товар. При необхідності можете звернутись за допомогою до консультантів. Потурбуйтеся про тривалий термін служби техніки.