ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Як вибирати скло люка пральної машини, щоб не прийшось знову міняти?

    Поломка пральної машини — неприємний, але неминучий процес. Адже деталі згодом зношуються і виходять з ладу. Хоча в деяких випадках причиною поломки стають користувачі, які порушують правила експлуатації.  

    Ось скло люка пральної машини і тріскається. Після цього побутовою технікою користуватися заборонено. Навіть найменша тріщина може призвести до непоправних наслідків: пошкодження інших деталей і потоп. Тому потрібно якомога швидше замінити деталь. Screenshot_1.jpg

    Як вибрати нове скло для люка?

    Якщо розглядати товари в магазині, то вони на вигляд здаються однаковими. Але це тільки на перший погляд: товари відрізняються між собою.  

    Ви не зважаєте на цей момент і ризикуєте придбати не ту деталь. Потім доведеться знову купувати нове скло.

    Як же тоді правильно вибрати — звертати увагу на характеристики.  

    • Якщо ваше старе скло тільки лопнуло, але не розбилося, візьміть його з собою. Так ви зможете підібрати аналогічну модель.
    • Деталь розбилася, тоді точно запам'ятайте марку машини. Якщо ви не пам'ятаєте її, загляньте в інструкцію. За цими даними зможете придбати запчастини.

    Деякі користувачі дивуються, а навіщо називати точну марку, буде досить тільки бренду. Але це помилка. Адже у одного і того ж виробника моделі відрізняються між собою різними характеристиками. Якщо говорити конкретно про скло люка, то тут буде різний діаметр. Тому так важливо точно називати модель вашого побутового приладу.  

    Крім цих моментів важливо врахувати ще ось що, якщо ви хочете, щоб пральна машина прослужила довго:

    • Переконайтеся, що магазин пропонує тільки оригінальну продукцію. Просто підробки прослужать набагато менше і знову зажадають заміни.
    • Гарантійний термін на деталі — ще один показник того, що магазину варто довіряти. Адже заводський брак ніхто не відміняв, якби виробники не дбали про свою репутацію.  

    Вибираючи скло для люка в пральну машину, не поспішайте. Якщо ви з ним прогадаєте, то користуватися приладом буде не тільки небажано, але взагалі небезпечно. Тому дотримуйтеся загальних рекомендацій від консультантів Patok і забезпечте пральній машині тривалу і безпечну роботу.