ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Як не прогадати з вибором патрубків для пральних машин?

    Однією з основних помічниць сучасних домогосподарок є пральна машина. Завдяки подібному виробу можна не витрачати дорогоцінний час на ручне прання одягу, а надавати цю роботу техніці.

    Уявити ведення господарства без такого придбання вкрай складно. Тому, щоб продовжити його термін експлуатації, варто серйозно підійти до підбору всіх необхідних комплектуючих. Часто споживачі потрапляють в дилему і не знають, які патрубки для пральних машин вибрати. Щоб розібратися з цим питанням, варто для початку ознайомитися з їх типами і вивчити принцип роботи. 1_342b9c08e709e7693fc2140a5c709262.jpg

    Які є види деталей?

    Якщо у вас сучасна модель, то в ній може бути три види комплектуючих:   заливний, зливний або патрубок диспенсера. Всі вони працюють дуже злагоджено і забезпечують рівномірний розподіл води від одного до іншого. Цей процес здійснюється наступним чином:

    • Патрубок затоки виступає об'єднувачем для клапана паркану і диспенсера пральної машини. Рідина проходить дуже стрімко по ньому і потрапляє у приймач порошку, де і провокує його розчинення.
    • Після цього суміш води і порошку йде в трубку диспенсера, що з'єднує порошкоприйомник і бак.   З патрубка вода йде в бак.
    • Далі відбувається прання на режимі, який вибрав користувач. При необхідності зливу   починає працювати дренажний насос. Він займається перекачуванням води з бака в патрубок зливу. Після, брудна вода йде в каналізаційну трубу, і прання закінчується.

    У сучасних моделях патрубки завжди відрізняються міцністю і еластичністю, але через якийсь час вони можуть затвердіти і допускати протікання. В такому випадку споживач ставить перед собою мету придбати якісні деталі, які легко знайти разом з Patok.

    \