ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Як правильно вибирати тарілки для мікрохвильової печі?

    Тарілка Деякі стверджують , що посуд б'ється на щастя. Розбита одна тарілка або чашка це абсолютно не критично. Їх же багато в будинку. Та й завжди можна придбати відсутній посуд. Це ж не проблема. Адже в магазинах такий вибір.  

    Але в деяких випадках розбита тарілка стає величезною проблемою. Ці слова підтверджують власники мікрохвильовок. Так через одну деталь зупиняється робота всього пристрою. Вставити звичайну не вийде, тут потрібна   спеціальна тарілка для мікрохвильової печі Samsung , яка продається в магазинах техніки.

    У чому особливість цієї тарілки?

    Це не зовсім звичайний піддон, на який ставлять ємність з їжею. Вона встановлюється для рівномірного розподілу інфрачервоних хвиль, щоб нормально розігріти їжу.

    виготовляють деталь зі скла. Тому вона така і тендітна. Один ніяковий рух і від неї залишаються уламки. Деякі думають, що це пов'язано тільки з поганими товарами. Як це не дивно, але дорогі моделі теж не застраховані від таких ситуацій.  

    Неправильна експлуатація, порушення елементарних правил користування призводять до таких пошкоджень:

    • подряпини;
    • відколи.

    Зрозуміло, що користуватися подібною деталлю небезпечно. Так як в будь-який момент вона може розбитися на шматки. Краще відразу замінити на нову і не створювати проблем.

    Як правильно вибрати?

    Як вже було вище сказано, це не зовсім стандартна тарілка і продається вона не скрізь. Для цього потрібно звертатися в спеціалізовані сервіси, де є все для побутової техніки.

    Багато недосвідчених користувачі вважають, що підійде будь-яка модель для заміни. Але вони глибоко помиляються. Кожна з них відрізняється деякими характеристиками:

    • діаметр;
    • кількість кріплень.

    Підбираючи будь-які запчастини, зазначайте два параметра. Діаметр виміряти досить легко, якщо поверхня тільки трохи ушкодилася. Коли від неї залишилися одні уламки, тоді вимірюйте простір всередині печі. Зверніть увагу і на кількість кріплень. У кожної моделі число може бути різним. Так що будьте дуже уважними.

    Не можете користуватися мікрохвильовкою?  

    Тоді звертайтеся в Інтернет-магазин Patok. Тут зібрано один з найбільших каталогів різних запчастин. Наші консультанти завжди на зв'язку, так що у вас не виникне труднощів з вибором. Подовжуйте життя своїй техніці.