ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Причини поломки замка дверцяти пральної машини

    Причини поломки замка дверей пральної машини

    Раніше господаркам доводилося проводити багато часу у ванній для того, щоб випрати білизну або одяг. У сучасному світі такий процес займає всього декілька хвилин, адже всі процеси виконуються не власноруч, а за допомогою пральної машинки. Купуючи новий виріб, кожен сподівається, що він буде радувати довговічністю, але іноді замок двері пральної машини може зламатися і це спричинить за собою ряд проблем.

    Які можуть бути причини несправності вироби? Замок

    Якщо ви завантажили одяг в барабан, але не можете зачинити дверцята, то це означає, що замок зламаний або не спрацьовує. Причин такого явища може бути декілька, найпоширеніші з них це:

    • Поломка або знос пластикової направляючої. Якщо вона не металева, то ризик того, що виріб швидко вийде з ладу, дуже високий. Щоб убезпечити себе від такої проблеми, варто при виборі машинки звернути увагу на цю важливу деталь.
    • Відбувся перекіс петель. Подібна проблема вирішується за все за декілька секунд, адже все, що вам потрібно зробити — акуратно підкрутити викруткою гвинти.
    • Зсув язичка-гачка. Виправити цю проблему самостійно не вийде, тому необхідно звернутися за допомогою до професіоналів. Підтягнути язичок вийде, тільки якщо повністю розібрати ручку двері, а цей процес вимагає особливих знань і умінь.

    Якщо ситуацію не можна вирішити ремонтом деталі, то рекомендується її замінити. В інтернет-магазині Patok представлений широкий вибір аксесуарів і запчастин для побутової техніки. Наші консультанти з радістю допоможуть з вибором і підберуть відповідну деталь для вашої пральної машинки.

    \