ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Як перевірити справність клапана для пральної машини?

    За допомогою пральної машинки повсякденне життя домогосподарок стала набагато простіше, адже всі етапи очищення одягу або білизни більше не потрібно проводити вручну. Подібна техніка досить дорога, тому кожен бажає купити якісний і надійний виріб, який прослужить не один день. Щоб всі очікування виправдалися, варто правильно доглядати за пристосуванням: проводити його своєчасну діагностику і раз на місяць перевіряти клапан на пральну машину . Такі прості дії допоможуть продовжити термін експлуатації пристосування.

    Як зрозуміти чи в доброму стані деталь? Клапан

    Клапан потрібен для того, щоб дозовано подавати воду в бак в певний час, тому при його поломці, техніка не буде працювати справно. Щоб перевірити деталь, рекомендується дотримуватися такого плану дій:

    • Вивчіть сітку клапана. Якщо вона забита, то необхідно витягти виріб і ретельно його прочистити. Ігнорувати таку проблему не можна, адже це призведе до погіршення роботи загального механізму.
    • Переконайтеся, що котушка робоча. При поганій подачі води можна зробити висновок, що вона вийшла з ладу і потребує термінової заміни.
    • Звернути увагу на те, чи не протікає мембрана. Якщо з неї сочиться вода, то це свідчить про те, що мембрана ослабла або зносилася. Клапан потрібно терміново замінити, щоб не наштовхнути себе на ризик затопити квартиру.

    При виявленні однієї зі зазначених проблем можна зробити висновок, що клапан не придатний до подальшого використання і потребує заміни. Придбати такі запчастини можна в інтернет-магазині Patok. Серед нашого широкого асортименту вибору кожен знайде щось відповідне для своєї марки техніки.