ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    На які тонкощі слід звертати уваги, вибираючи м'ясорубку?

    Кожна господиня, облаштовуючи свою кухню, приділяє увагу безлічі дрібниць. Серед цього всього вона намагається придбати якомога більше побутової техніки, щоб полегшити процес приготування. Тим більше що обладнання є у вільному доступі.

    Ось і електрична м'ясорубка займає почесне місце в будинку. Тепер не потрібно перемелювати фарш або перекручувати інші продукти руками. декілька хвилин і все готово.

    Тому не варто мучитися і крутити фарш руками, як це робили наші бабусі і мами. Придбайте таку помічницю і радуйте близьких смачними стравами. Великий асортимент вибору тільки сприяє цьому. Але намагайтеся вибирати так, щоб через декілька місяців користування вам не потрібно було купувати запчастини для м'ясорубки Мулінекс .

    Що слід знати про особливості м'ясорубки?

    вибираючи техніку на кухню, необхідно звертати увагу на її основні складові. У м'ясорубці потрібно знати тонкощі механічної частини.

    Першим критерієм вважається, з чого виготовляється. Найпопулярнішими варіантами вважаються сталь, алюміній, чавун.

    Алюміній для безпеки покривається спеціальним шаром харчового олова. Згодом це покриття зітреться і краще вже не користуватися подібним обладнанням. Крім того сам матеріал досить м'який і поступово стирається.

    Сталь у цьому плані більш надійна.   Якщо сильно турбуєтеся за свою безпеку, то шукайте чавунні варіанти. Цей метал ідеальний. Також за ним досить легко доглядати.

    Тонкощі, що стосуються потужності

    Ще найважливішим критерієм вважається потужність і продуктивність техніки. Ці компоненти взаємопов'язані між собою.

    Абсолютно всі моделі мають два види потужності:

    • номінальна;
    • максимальна.

    Номінальна потужність — це тривала робота двигуна без особливих перевантажень. Максимальний критерій — показник часу, при якому можлива переробка занадто твердих продуктів без остраху того, що доведеться купувати запчастини для м'ясорубки Мулінекс для заміни поламаних деталей.

    Продуктивність якраз залежить від цих двох показників. Також варто врахувати форму циліндра і шнека.

    За потужністю моделі обладнання умовно поділяються на декілька категорій:

    • мінімальні можливості;
    • середні показники;
    • максимальна потужність.

    Перший варіант просто ідеальний для домашнього помічника. З його допомогою легко приготується фарш із будь-якого м'яса. Якщо ви не плануєте занадто часто користуватися приладом, то це ідеальний варіант для покупки.

    Друга пропозиція має більше функціональних можливостей. Вона здатна переробити набагато більше продуктів.

    Устаткування з максимальними показниками номінальної потужності підходять для невеликого бізнесу з переробки м'яса. Також підходить для великої родини.

    вибираючи м'ясорубку, вирішуйте наскільки часто ви збираєтеся нею користуватися.   Можливо, вам зовсім не знадобиться настільки потужна модель. Якщо сумнівайтеся в чомусь, уточнюйте питання у продавців. Це допоможе уникнути безлічі помилок.