ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Чому у пилососа з'явився неприємний запах?

    Пилосос — це незамінний помічник у побуті. Без нього господині як без рук. Адже тепер на прибирання доведеться витрачати набагато більше часу, якого і так не вистачає у вихідні дні. Тому техніку бережуть, як можуть.

    Зрозуміло, що коли обладнання під час роботи починає погано пахнути, то тут же виникають тривожні думки: а раптом це серйозна поломка і потрібні дорогі запчастини для пилососів, LG для заміни?

    Через що з'являється неприємний запах у пилососа?

    Смердючі аромати можна розділити на 3 великі групи:

    • гар;
    • пластмаса;
    • пил.

    Якщо під час прибирання відчули, що пахне горілим, одразу ж вимкніть пристрій. Можливо, справа в розетці або в проводі. Якщо з ними все в порядку, то справа в самому пристрої. Велика ймовірність, що вийшла з ладу одна з деталей. Самостійно розібратися в цьому складно, знадобиться консультація майстра.

    Що стосується запаху пластмаси, то це в принципі нормальне явище. Воно досить часто зустрічається після покупки. Через якийсь час зникає саме по собі.

    Якщо з пристрою стало пахнути пилом, то свідчить про те, що ви порушуєте правила експлуатації і забуваєте доглядати за оснащенням. Ємність для сміття, фільтри постійно накопичують не тільки пил, але і різні бактерії. Ось вони і стають джерелом неприємностей. Ще один варіант — туди потрапила невелика кількість вологи.

    У миючих пилососах джерелом проблем стає застояна брудна вода. Після кожного прибирання не лінуйтеся мити контейнер і всі трубки.

    Як уникнути появи неприємних ароматів?

    Якщо запах пластмаси потрібно перетерпіти, то з пилом необхідно в обов'язковому порядку боротися. Коли цього не робити, то ви завдаєте шкоди своєму здоров'ю. Адже забруднене повітря стає винуватцем багатьох захворювань.

    Крім цього, засмічені мішки і фільтри — найпоширеніша причина перегріву техніки і її швидкого виходу з ладу. А заміна згорілого мотора — це досить клопітка і витратна справа.

    Чи не хочете витрачатися на нові запчастини?

      Тоді регулярно купуйте в інтернет-магазині Patok мішки і фільтри. А якщо так сталося, що вам потрібні нові деталі, з цим не буде проблем. У каталозі ви знайдете необхідні товари до будь-якої марки. При необхідності можете детально розпитати консультантів. Бережіть свою техніку.