ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Розміщуємо побутові прилади на кухні за правилами

    Кухня завжди вважалася центральним розташуванням у будь-якому будинку. Так як господині тут проводять занадто багато часу. Та й родина збирається   тут за обідом або вечерею. Саме тому простір має бути організовано максимально функціонально і лаконічно. Особливо це стосується розміщення побутової техніки.

    Це раніше з приладами не було проблем, так як їх число зводилося до мінімуму. А ось зараз потрібно подумати. Ви ж не хочете через свої помилки, потім купувати запчастини для кухонного комбайну або іншого виду техніки.

    Яких правил необхідно дотримуватися?

    Кухню можна розділити на 3 основні зони:

    • мийка;
    • приготування їжі;
    • підготовчі етапи.

    Зрозуміло, що біля мийки логічно поставити посудомийну машину. Якщо дозволяє місце, можете відразу вбудувати і пральну машину. Ви повинні заздалегідь визначитися з цією зоною і підвести сюди комунікації. Так як потім перенести її не вийде.

    Духовку, газову плиту, мікрохвильову піч, мультиварку, хлібопічку краще розміщувати в іншій зоні. Не забудьте виділити місце і для чайника. Невелика порада: якщо хочете заощадити місце, вибирайте вбудовану техніку.

    Підготовчу зону розміщують між мийкою і плитою. Тут повинна бути зручна і простора стільниця. От саме на ній і знайдеться місце для кухонного комбайну. Що стосується інших приладів (міксер, блендер), то їх варто зберігати в шафі і діставати тільки в разі потреби. Це ж стосується і різних насадок для кухонного комбайну. Деякі господині їх складають в чашу, але краще так не робити. Все одно всі насадки сюди не поміщаються. До того ж є ризик щось пошкодити. Так що відведіть окремий ящик.

    Ви повинні заздалегідь розділити простір на частини. А ще краще намалюйте картинку. Тут повинно вистачити місця для кожного побутового приладу. Адже, якщо ви порушите елементарні правила розміщення, то незабаром доведеться купувати запчастини для техніки або взагалі нове обладнання.

    Виникли проблеми в роботі побутових приладів? З інтернет-магазином Patok вдасться їх вирішити. Для цього лише потрібно зайти в каталог, який цікавить. Всього декілька кліків і замовлення оформлене. Якщо буде потрібна допомога,консультанти на зв'язку.