ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Чим кухонний комбайн відрізняється від блендера і машини?

    Сучасний ринок побутової техніки просто вражає своєю різноманітністю. Більшості людей в цьому асортименті досить складно розібратися.

    Бажаючи спростити собі життя на кухні, господині хотіли б вибрати помічника, який зробить за них елементарні процеси. Ось вони і йдуть в магазин побутової техніки. А там їх чекає величезна кількість варіантів: блендери, комбайни, машини. Вони не тільки відрізняються між собою ціновою політикою, але і технічними характеристиками. І не хотілося б в цьому виборі помилитися і через якийсь час купувати запчастини для кухонного комбайну Браун або Філіпс.

    У чому особливості моделей?

    Блендер

    Це найпростіший побутовий помічник із усіх представлених. Він здатний виконати тільки 2 або 3 функції. Найчастіше для спрощення життя на кухні цього цілком вистачає. Але якщо ви плануєте щодня дивувати свою родину або ж професійно займатися цим, то вам потрібно дещо інше оснащення.

    Комбайн

    Це універсальна річ, яка замінює величезну кількість техніки. За рахунок цього заощаджується місце на кухні, бюджет. Адже купити один кухонний комбайн набагато дешевше, ніж окремо блендер, соковижималку, м'ясорубку.

    Крім цього є й інші переваги:

    • хороша потужність;
    • містка ємність.

    Машина

    Якщо так розібратися, то це пристосування за функціональними можливостями поступається комбайну. Але деякі виробники подбали про додаткової комплектації. Що стосується головних відмінностей, то кухонна машина має такі характеристики:

    • велика потужність;
    • значні розміри.

    У зв'язку з цим їх найчастіше купують для професійних кухонь. Для домашнього використання вони в принципі теж годяться, але у вас повинна бути велика площа, щоб не виникало складнощів із розміщенням.

    Що ж з цього вибрати?

    Ви повинні ще заздалегідь визначитися із типом техніки. А для цього дайте відповідь на такі питання:

    • для яких цілей купуєте обладнання;
    • як часто плануєте користуватися;
    • яка площа приміщення.

    Після того як визначилися, можете цікавитися конкретними технічними характеристиками. Якщо в цьому не сильно розумієте, попросіть допомоги у консультантів.

    Невелика порада: не ставте головним критерієм вартість. Інакше потім вам доведеться часто купувати нові запчастини в інтернет-магазині Patok. Хоча дорогі і брендові речі теж не застраховані від поломки. У великому асортименті обов'язково відшукаєте необхідну модель. Подовжуйте своїй техніці термін служби.\