ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Як правильно вибирати шланги для пилососів LG? Варто запам'ятати декілька критеріїв

    Пилосос у будинку значно спрощує прибирання. З його допомогою, ви зможете прибиратися набагато швидше. Ось тільки це не завжди виходить. Просто деякі запчастини можуть вийти з ладу в самий невідповідний момент.

    Якщо ламаються шланги для пилососів LG, то ви вже не можете користуватися технікою. Саме ці деталі відповідають за те, щоб пил потрапляв у мішок. Пам'ятайте, що ремонтувати такі запчастини немає сенсу. Вам необхідно придбати нові. Тим більше, легко знайдете заміну.

    Як правильно вибрати запчастини?

    Сучасний ринок переповнений різними моделями. Варто пам'ятати, що всі вони відрізняються між собою характеристиками. Тому не завадить знати, за якими критеріями необхідно підбирати шланги.

    Довжина

    Від цього показника безпосередньо залежить зручність прибирання. В асортименті є деталі від 1 м і навіть до 3. Пам'ятайте, що з дуже коротким шлангом, ви не зможете пропилососити у важкодоступних місцях, а надто довгий буде постійно перекручуватися і заважати прибиранню.  

    Тип збирання

    Для сухого прибирання підбирайте класичну модель. Вона представлена ​​у величезному асортименті.

    Якщо потрібна деталь для вологого прибирання, то зверніть увагу на запчастину з тонкою трубкою і гашеткою (спеціальний гачок). Так ви зможете контролювати подачу води і нормально прибирати у будинку.

    Діаметр насадження труби

    Оскільки ви будете кріпити шланг до труби, варто врахувати її діаметр. Якщо це не взяти до уваги, шланг буде постійно злітати. Іноді може бути і таке, що взагалі не зможете його закріпити.

    Тип кріплення

    Засувки на трубах можуть відрізнятися. Якщо з фіксатором будуть проблеми, то шланг нормально не закріплений. Відповідно це позначиться на нормальній роботі всієї техніки.

    Матеріал виготовлення

    Занадто дешеві пропозиції виготовляють із пластику. Оскільки матеріал не особливо надійний, то він швидко приходить у непридатність.

    В асортименті знайдете моделі з гофри. Оскільки вона щільна, то має довгий термін служби. Але тут теж є мінус — матеріал дуже важкий і через це може навіть перевертатися пилосос. Так що вам потрібно знайти такий варіант, який не завдасть подібних проблем.

    Коли будете вибирати шланг для пилососа, вкажіть точну модель побутового приладу. Так ви зможете підібрати відповідний варіант і потім не будете переживати, що доведеться повертати і змінювати запчастини. Разом з Patok повернете колишню працездатність техніці і зможете за декілька хвилин прибратися у будинку.