ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00

УВАГА! Відтепер ми працюємо для Вас у НЕДІЛЮ з 10:00 до 15:00

Каталог
    0
    0

    Насадки для м'ясорубок

    Сучасні кухні оснащені величезною кількістю техніки. Ця кухонна техніка повинна бути багатофункціональною, займати менше місця і дозволяти розширювати асортимент страв, що готуються. Сьогодні поговоримо про м'ясорубки. Багато виробників сьогодні випускають такі багатофункціональні м'ясорубки. Але якщо ви вже купили собі звичайну м'ясорубку — не турбуйтеся. Можливо, ви можете окремо придбати різноманітні насадки для м'ясорубки .

    Отже, зазвичай у комплекті з м'ясорубкою йдуть різні насадки. Які саме залежить від моделі вашої м'ясорубки і її комплектації. Давайте більш детально розглянемо, які бувають насадки і їх функції.

    Всі м'ясорубки можна поділити за категоріями в залежності від продуктів, які вони переробляють:

    1. Риба і м'ясо .

    Для переробки м'яса і риби в фарш в м'ясорубці передбачені ніж   і решітки з отворами різного діаметру. Це дозволяє отримати фарш різної консистенції — від густого до більш кашоподібного. Ножі й диски   йдуть в обов'язковому порядку в комплектації м'ясорубки. Сучасні м'ясорубки укомплектовані насадкою кеббе. Ця насадка являє собою пластикову трубку, на яку надівається форма для ковбаси. За допомогою цієї насадки можна приготувати м'ясні сосиски або сосиски з будь-яким іншим наповненням. Також можна придбати схожу насадку для ковбаси .  

    насадка

    2.; Овочі та фрукти .

    До цього виду переробки овочів і фруктів відносяться декілька видів насадок. Наприклад, часто використовується насадка-соковижималка для м'ясорубки . За допомогою цієї насадки можна приготувати сік із фруктів, овочів і ягід. Існує два типи соковижималок: прес для цитрусових і прес для томатів. Зазвичай в комплекті з м'ясорубкою йде один із них. Сік виходить хороший, єдиний нюанс — трохи з м'якоттю. Але, у кожного свої смаки.

        насадка

    Також до цього типу насадок відноситься насадка-овочерізка . Вона являє собою циліндр з різними отворами, що дозволяє натирати овочі та фрукти різноманітними способами. У стандартній комплектації м'ясорубки йде, як правило дрібна і велика терка. Також є терка-шинкування, терка для нарізки кубиками, терка для приготування дерунів, сирна терка. Ці барабанчики вставляються замість шнека в м'ясорубку. За допомогою цих насадок можна швидко і легко натерти овочі і фрукти.

    овочерізка.jpg

    3. вироби з тіста.

    До цього виду відносяться насадки для приготування виробів із тіста. За допомогою них можна приготувати пасту, спагетті, локшину, макарони, равіолі. Вони виготовляються зі сталі або з пластмаси. Насадки з пластмаси менш практичні, так як з часом можуть деформуватися під тиском тіста.

    Таким чином, існує величезний вибір різноманітних насадок для м'ясорубок. Все залежить від ваших гастрономічних уподобань. Єдина порада — при виборі м'ясорубки вибирайте таку, яку можна доукомплектувати додатковими насадками. Якщо ж   у вас виникнуть питання при підборі насадок саме для вашої моделі м'ясорубки — звертайтеся до нас. Колектив фахівців інтернет-магазину «Patok» з радістю проконсультує вас і допоможе!