ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Яка різниця між звичайним пилососом і моделлю-роботом?

    Сучасна людина, що живе в мегаполісі, намагається максимально економити час. Особливо це стосується домашніх справ. Так кожна господиня мріяла б менше часу витрачати на прибирання. Так, у неї є побутовий помічник, але він сам же не забере квартиру.

    Але так було до недавнього часу, поки на ринку не з'явилися роботи-пилососи, які мають достатню популярність. Але багато господинь не поспішають купувати подібну техніку. Вони не знають, чому ж віддати перевагу: традиційним або сучасним моделям. Адже не хочуть потім шукати нові запчастини для пилососів Самсунг і витрачатися на їх ремонт.

    Що ж вибрати: пилосос або робот-пилосос?

    1. Якість прибирання.

    Іграшки, шкарпетки краще заздалегідь підняти, перш ніж включити новомодний прилад. Провід необхідно заховати, інакше гаджет в них заплутається. Проблем доставляють і меблі з ніжками. Але вбудовані програми дозволяють пристрою добре об'їжджати перешкоди.

    З традиційним пристроєм проблем менше. Йому різні перешкоди доставляють менших незручностей.

    2. Ефективність.

    Зрозуміло, що мотор в сучасній моделі слабенький. Від цього не все сміття збереться. Але все ж ефективну роботу забезпечують різні щітки.

    У традиційних пропозиціях двигун достатньої потужності. Пил і інші забруднення збираються швидко.

    3. Частка.

      Новомодний гаджет чистите після кожного прибирання. Це пов'язано з невеликим обсягом резервуара для сміття. До того ж на щітках збирається багато волосся і ниток. Звичайно, таку процедуру можна робити і через раз, але тоді жертвуєте якістю прибирання.

    Звичайний побутовий помічник теж потребує періодичного чищення, але робити це потрібно рідше. Все залежить від того, як часто його використовуєте.

    4.Час.

    Тут безперечний лідер — робот-пилосос. ви його просто включили, а решту він зробить сам. У деяких моделях є навіть режими, за якими ви налаштовуєте час прибирання. Ви можете перебувати на роботі або на прогулянці, а квартира прибирається.

    А ось традиційний метод збирання вимагає вашої уваги і часу. Інакше будинок залишиться неприбраним.

    Світ побутової техніки швидко розвивається і постійно з'являються нові пристосування. Ви самі повинні для себе вирішити, що вам краще підходить. Зважте «за» і «проти». Якщо маєте потребу в прибиранні кожен день, то новомодне пристосування відмінно впорається із завданням. Коли пилососите раз в тиждень, то класичний варіант для вас.

    Неважливо, що ви виберете, головне, щоб побутовий помічник був надійним і якісним. А якщо так трапиться, що знадобиться ремонт і заміна якихось деталей, в інтернет-магазині Patok знайдете все необхідне. Подаруйте своїй техніці довгий термін служби.  

    \