ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Критерії вибору — як підібрати насос для пральної машини?

    Побутова техніка — це звична річ для більшості сучасних будинків, адже без неї складно уявити щоденну рутину. Якщо насос пральної машини вийде з ладу, то серйозно порушиться нормальна робота всього механізму. Щоб куплений виріб прослужив вам довго і радував надійністю, необхідно підійти серйозно і усвідомлено до вибору моделі. Перед відвідування магазину, ознайомтеся з основними моментами, на які варто звернути пильну увагу при покупці.

    Яким повинен бути ідеальний насос? Насос

    У більшості випадків, деталь, що вийшла з ладу не можна полагодити, тому доводиться витрачатися на новий насос для пральних машин. Якщо ви не хочете переплачувати двічі, то рекомендується не економити на товарі та купувати виключно оригінальні запчастини. Сучасний ринок пропонує широкий асортимент продукції і щоб не прогадати з вибором, варто підбирати товар за наступними параметрами:

    • Тип кріплення. Насос може приєднуватися за допомогою засувок або гвинтів. Вибирати відповідний варіант рекомендується суто індивідуально, відштовхуючись від особливостей своєї пральної машини.
    • Розташування групи проводів. Контактна група проводів може перебувати спереду або ззаду.
    • Виробник. Це один з найважливіших факторів, який гідний вашої уваги. На сьогоднішній день є велика кількість різноманітних виробників, що випускають помпи для пральних машин. Найпопулярнішими вважаються фірми Bosch, Askoll і Samsung. Хоча попитом користуються і інші бренди.

    Своєрідним «серцем» кожної пральної машини виступає її насос, адже саме від його справності залежить якість роботи приладу. Підбір відповідних запчастин — тривалий і складний процес, який можна спростити, звернувшись у Patok. Наші професіонали допоможуть визначитися з вибором, щоб замовлення було максимально приємним і продуктивним для клієнта!