ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Чому пилосос сам виключається під час роботи?

    thomas Багато господинь хвилюються, коли вони згадують, як це прибирати будинок або квартиру вручну. На це йшло стільки сил і часу. Тому вони ніяк не можуть натішитися пилососом. Він за лічені хвилини прибере забруднення, а деякі моделі ще і підлогу помиють. При цьому вам зовсім не доведеться напружуватися.

    Зрозуміло, що господині його бережуть і виконують вимоги виробників. Регулярна зміна мішка і фільтрів, чистка основних деталей після збирання — все це значно подовжує життя техніці. Але навіть така педантичність НЕ вберігає від того, що пристрій почне сам вимикатися під час роботи або взагалі відмовляється включатися. Зрозуміло, що це сигналізує про якусь поломку і потрібні нові запчастини для пилососа Томас або ж до іншої марки.

    Раптове вимикання обладнання сигналізує про неполадки. Причин цьому може бути безліч:

    • забруднені фільтри і мішок для сміття;
    • окислення деталей;
    • вихід із ладу термодатчика.

    Шукаємо проблему

    1. Забитий фільтр — це одна з найпоширеніших скарг. Сміття і пил поступово накопичуються і призводять до перегріву обладнання. Через це воно і починає відключатися. Більшість господинь, знаючи про це, намагаються регулярно проводити чистку, але є і такі, які ігнорують їх. Спеціально для них не завадить ще раз нагадати про постійну зміну фільтра.

    2.   Якщо з фільтрами і мішком для сміття все в порядку, причину потрібно шукати в іншому. Найчастіше причною   стають окислення деталів. Фахівці стверджують, що впоратися самостійно з цим неможливо, тому необхідно звертатися у сервісний центр. Майстер знайде поломку і скаже, що підлягає заміні.

    3.   Збій у термодатчику також впливає на нормальне функціонування техніки. Його встановлюють для запобігання згоряння двигуна. Коли двигун сильно перегрівається, термодатчик завжди зупиняє його роботу. Якщо таке часто трапляється, важливо якомога швидше віднести пристрій до майстра. Збої у моторі — не жарт. Досить часто це призводить до повного згоряння. У таких випадках легше купити нове оснащення, ніж ремонтувати старе.

    виникла термінова необхідність в заміні зношених деталей для пилососа?  

    В Інтернет-магазині Patok знайдете все необхідне. Зайшовши у відповідний каталог, введіть назву запчастини. Якщо буде потрібна допомога, консультанти готові допомогти. З нами ваша техніка прослужить ще багато років.