ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Чому з миючого пилососа тече вода?

    Пилосос — це незамінна техніка в будь-якому будинку. Без неї процес збирання нагадує справжню муку.Тому у кожної господині є такий помічник.

    Раніше на ринку техніки виробники пропонували моделі з класичними мішками для сміття. Такі ємності потрібно було періодично міняти або постійно чистити. Згодом з'явився і миючий варіант. Тут повністю відсутній мішок, замість нього вбудований контейнер, куди набирається вода. За рахунок цього, можна не тільки добре зібрати сміття, а й помити підлогу.

    Через якийсь час після купівлі, в процесі експлуатації господині починають помічати, що з пилососа витікає вода. Зрозуміло, це викликає паніку, особливо коли пристрій ввімкнено в розетку. Зрозуміло, виникає питання, а що стало причиною і які потрібні оригінальні запчастини для пилосовів Томас , щоб усунути неполадки.

    Чому протікає вода з пилососа?

    THOMAS Будь-яке порушення у роботі говорить про те, що необхідно в терміновому порядку звернутися до майстра. Адже без знань і спеціального обладнання знайти причину складно.

    Фахівці виділяють декілька можливих варіантів протікання:

    • пошкоджена ємність для рідини;
    • тріщини на корпусі;
    • пошкодження шланга і помпи.

    1. Для початку варто зайнятися резервуаром для води. Можливо, на ньому з'явилися тріщини. Просто наберіть в нього рідину і подивіться, чи не просочується вона. Коли знайшли джерело, купіть новий контейнер і проблема вирішена. Замовляючи товар, прослідкуйте, щоб він відповідав марці вашого пристрою.
    2. Постійні удари техніки призводять до того, що на корпусі утворюються ушкодження. Саме через них і просочується рідина.
    3. З'єднувальний шланг і помпа з часом зношуються. Тут протирається гумка, яка підлягає заміні.

    Самостійно виявити місце витоку неможливо, буде потрібна допомога професіонала. ви можете тільки оглянути контейнер, все інше довірте майстру. Не затягуйте зі зверненням до сервісного центру, інакше ремонт може затягнутися надовго.

    Потрібна термінова заміна запчастин пилососа?  

    У каталогах Інтернет-магазину Patok є все необхідне. Скориставшись фільтром, за лічені хвилини знайдете деталь. Додатково можете уточнити інформацію у консультантів. Забезпечте своїй техніці безперебійну роботу.