ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Які бувають термостати для бойлера і чим вони відрізняються?

    Жоден сучасний будинок не обійдеться без гарячої води. А значить,   водонагрівач у ньому вважається одним із важливих предметів. Адже саме він забезпечує безперебійну подачу гарячої води.

    І щоб техніка завжди працювала без збоїв, то всі її основні елементи повинні перебувати в ідеальному стані, в тому числі і термостат для бойлера .

    Саме ця деталь контролює оптимальну роботу всього водонагрівача і не дозволяє йому перегріватися. По досягненню зазначеної температури пристрій просто вимикається. А коли градуси знижуються, то він знову включається на деякий час.

    І якщо елемент виходить з ладу, то вода просто перестане нагріватися. Невелика порада: не шукайте причину самостійно, а відразу покличте майстра. Нехай він скаже, що саме зламалося. Він також скаже, яку модель купувати. Адже на ринку   представлено багато варіантів термостата і недосвідчений користувач просто заплутатися.

    Які бувають моделі?

    У магазинах можна знайти різноманітну кількість товарів, але найпопулярнішими вважаються такі:

    • електронний;
    • стрижень;
    • капілярний.

    Електронний вважається одним з найкращих варіантів. Він добре спрацьовує і запобігає тому, щоб пристрій перегрівся або вийшов із ладу.

    Що стосується стрижня, то це тонка трубка. При нагріванні вона розширюється і тисне на вимикач. Однак цей процес відбувається надто повільно. А значить, водонагрівач працює зайвий час, що призводить до зносу деталей. Та й електрики вживається більше.

    Капілярний дещо нагадує попередній варіант. Принцип роботи схожий. Тільки ось процес виключення відбувається набагато швидше. Тут в основі використовується спеціальна ємність з матеріалів, які стійкі до окислення.

    Якщо вибирати між усіма цими моделями, то краще віддавати перевагу електронному. Він швидше за всіх спрацьовує і має довгий термін служби. Але коли ви в цьому не сильно розбираєтеся, то є сенс порадитися з фахівцем.

    Потрібна термінова заміна запчастин для бойлера? Інтернет-магазин Patok забезпечить всім необхідним. У каталогах обов'язково відшукаєте деталі до будь-якої марки техніки. Вся необхідна інформація вказана в картці товару, а додаткові моменти можна уточнити у консультантів. Після заміни елементів, ви знову будете насолоджуватися безперебійною подачею води.