ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Що необхідно знати при підключенні газової плити?

    Запчастини

    Немає жодної господині, яка б обійшлася на кухні без газової плити в приготуванні їжі. Так деякі страви можна приготувати в пароварці, а воду для чаю нагріти в чайнику, а все інше не зробиш. Без такої техніки неможливо уявити жодну кухню.  

    Це обладнання відноситься до категорії, яке придбають на тривале користування і не планують змінювати або ремонтувати через рік або два. Важливо не тільки правильно вибрати оснащення, а і його підключити. Інакше через одну помилку доведеться незабаром шукати нові запчастини для газових плит Gorenje або купувати нову техніку. Та й взагалі необхідно дотримуватися загальних правил експлуатації, так як обладнання саме по собі вважається небезпечним побутовим приладом.

    Яких елементарних правил необхідно дотримуватися?

    Плита

    Для початку потрібно чітко визначитися з місцем установки оснащення. Пам'ятайте, що між самою технікою і стіною повинен залишатися вільний простір відповідно до інструкції. Якщо цього не буде, то порушуються правила експлуатації.  

    Після, займіться регулюванням ніжок. За допомогою будівельного рівня, виставте потрібні параметри для кожної з деталей. Якщо плита стоїть криво, то користуватися нею абсолютно незручно. Коли ніжок в комплекті немає, то використовуйте підручні матеріали, щоб забезпечити оптимальну висоту.

    Тепер можна переходити безпосередньо до підключення. Його поділяють на дві основні групи:

    • жорстке закріплення;
    • підключення із можливістю пересування обладнання на деяку відстань.

    З першим варіантом все зрозуміло. Устаткування ставиться на одному місці, без можливості пересування. Це підходить для тих, у кого вбудовані меблі.

    У другому варіанті техніка приєднується за допомогою шланга. Завдяки йому, плиту можна пересунути на певну відстань 1-5 м (залежить від довжини шланга).

    Відвідавши Інтернет-магазин Patok, ви знайдете необхідні деталі для якісного підключення газової плити будь-якої марки. Тут представлені якісні деталі від відомих виробників за лояльними цінами. З нашою допомогою у вас не виникнуть проблем із придбанням всього необхідного.  

    \