ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Які існують насадки для пилососа?

    Кожна господиня погодиться, що генеральне прибирання в будинку — це важлива, але важка місія. По-перше, до неї потрібно ретельно підготуватися. По-друге, виділити не одну годину свого вільного часу. Зрозуміло, без пилососа ніяк не обійтися. Та й для звичайного прибирання це незамінний помічник.

    Використовуючи різні насадки, жінки за лічені хвилини очищають різне підлогове покриття. Але все ж є і такі господині, які лінуються міняти насадки і в результаті вони не тільки дряпають підлогу, але ще змушені купувати нові запчастини для пилососа Zelmer , так як старі прийшли в непридатність.

    Які взагалі існують насадки і як ними користуватися?

    Щітка виробники пропонують величезну кількість різних варіантів, які використовуються під час прибирання:

    • універсальна модель;
    •   пристосування для дерев'яних поверхонь;
    • пристрій для кутів.

    Тепер більш детально про кожен тип.

    1. Як вже зрозуміло з назви, таку щітку використовують як для килимів, так і для підлоги. У неї є зручна функція перемикання на самому корпусі (невелика педаль), за рахунок чого ви без побоювання зможете прибирати в будинку м'які і тверді покриття.

    2.Окремо є пристосування для паркету. Воно складається з м'яких щетинок, які не дряпають основу під час прибирання.

    3. Як би ви не намагалися ретельно пилососити основною насадкою, ви не зможете забратися у віддалені кути або під меблі. Ви їх просто зламаєте. У таких випадках вам потрібна невелика щітка. Вона добре збирає сміття і проникає у самі вузькі щілини.

    Щітка При бажанні ви можете пошукати і додаткові елементи:

    • для мийки вікон;
    • для прибирання шерсті тварин.

    Все залежить виключно від ваших уподобань. У використанні кожна з цих деталей досить проста. Не потрібно довго мучитися, щоб зняти одну і одягнути другу.

    Що вибрати?

    Як вже було вище сказано, у вас повинен бути як мінімум стандартний набір деталей (універсальна насадка і пристосування для кутів). Якщо цього недостатньо, то самостійно підберіть відсутні елементи.

    Коли не знаєте, що вибрати, то можна звернутись за допомогою до фахівців. В інтернет-магазині Patok представлений величезний каталог з такими товарами. Якщо виникла необхідність в пошуку інших запчастин, то скористайтеся зручним пошуком на сайті. Виникли сумніви в правильності вибору? Консультанти на зв'язку. Забезпечте своїй техніці довгий термін служби.