ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Якими бувають типи пилососів?

    Для кожної господині важливо постійно підтримувати чистоту в будинку. По-перше, це некрасиво, коли на поверхнях лежить шар пилу і валяється дрібне сміття. По-друге, це значно погіршує самопочуття і у цілком здорової людини можуть з'явитися захворювання дихальних шляхів, алергії.

    Як всі знають, чистота в будинку безпосередньо залежить від фільтра усередині побутової техніки. Саме він вловлює пил та інші забруднення. У всіх моделях він буває різним. Деякі не надають цьому значення   і купують перший-ліпший прилад, а потім через певний час змушені купувати нові запчастини для пилососів Philips, для заміни. Щоб з вами такого не трапилося, дізнайтеся якомога більше інформації про кожен із варіантів.

    Які існують основні види техніки для прибирання?

    Мішок Абсолютно всі пилососи діляться на дві великі групи:

    • класичні з мішками;
    • моделі з аквафільтром.

    1. Почнемо з традиційних. Такі варіанти на ринку з'явилися давно і довго залишалися лідерами. Спочатку тут встановлювали одноразові мішки для сміття, які після наповнення потрібно було викидати. Поступово їм на зміну прийшли багаторазові моделі, після забруднення їх витрушують і при необхідності полоскають.

    Якщо дотримуватися елементарних правил користування, то ніяких складнощів під час заміни не повинно виникнути. Як правило, одного такого мішка вистачає на 1-2 місяці користування. Але, незважаючи на таку простоту, пам'ятайте про деякі моменти:

    • фільтри повинні підходити під марку пилососа;
    • якісні та надійні матеріали.

    Набір 2. Пилосос з аквафільтром з'явився набагато пізніше. Тут, замість традиційного мішка, встановлений резервуар для води. Перед кожним прибиранням сюди заливається рідина, а після закінчення процесу ємність ретельно миється. Як уже зрозуміло, не потрібно постійно купувати тканинні або паперові пилозбірники.

    Але така модель має і один невеликий недолік — після кожного прибирання потрібно чистити резервуар і фільтри. Іноді на це йде багато часу. Коли ігнорувати це правило, то ремонту не уникнути.

    Якщо підводити підсумки, то традиційна модель більш зручна у догляді. Правда, тут необхідно ретельно підбирати мішки. Для деяких марок це зробити проблематично. Що стосується сучасних пристроїв з аквафільтром, то вони прекрасні для тривалого користування і генеральних прибирань.

    Знадобилися запчастини для різних моделей пилососів?  

    В Інтернет-магазині Patok знайдете всі необхідні товари. Для цього скористайтеся зручним фільтром. Якщо виникли труднощі, консультанти на зв'язку. Подаруйте техніці довгий термін служби.