ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Якою буває помпа для пральної машини LG?

    Наявність пральної машини в будинку значно спрощує життя всім домочадцям. Тепер будете значно економити час на прання, а більше часу зможете приділити іншим справам.

    Ось тільки так буває, що звичний ритм часто порушується. Причина криється в зламаному насосі. Його потрібно якомога швидше замінити і проблема швидко вирішується. Ось тільки перед цим уточніть, яка помпа для пральної машини LG вас конкретно цікавить.

    Які бувають запчастини?

    Сучасний асортимент деталей досить величезний. Відповідно і товарів тут представлено досить багато. Весь цей асортимент можна розділити на 2 великі групи.

    Циркуляційні

    Їх головне призначення — рух води в пральній машині. Тобто такі запчастини закачують воду для процесу прання.

    Зливні

    Уже все зрозуміло з назви. Вони повинні відкачати воду після кожного етапу прання.

    Досить часто в більшості моделей встановлюють тільки один варіант, який виконує відразу всі функції. Якщо в пральній машині є функція сушки, то тут додатково встановлено насос, який зроблений у вигляді двигуна з крильчаткою.

    З основними моделями розібралися. Тепер тільки залишилося вирішити, які найбільше підходять. Щоб не помилитися з вибором, важливо вказати точну назву побутового приладу. Для цього найкраще заглянути в інструкцію.  

    Крім цього не варто забувати ще про такі характеристики:

    • тип кріплення;
    • різновид підключення;
    • розташування контактів;
    • потужність.

    Від цих всіх факторів залежить якість роботи пральної машини. Так що будьте уважними та враховуйте всі тонкощі.

    З інтернет-магазином Patok, повернете побутовій техніці колишню працездатність. Без проблем підберете необхідні якісні деталі і знову зможете легко виконувати домашні справи.



    \