ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Для чого можна використовувати насадки в блендері?

    Сучасні виробники побутової техніки всіляким чином намагаються полегшити життя господаркам. Ось і було придумано різне обладнання для полегшення приготування їжі. Одним з таких помічників є блендер. Тепер подрібнити продукти, зробити пюре і інша смакота не складе проблем. Все це не доведеться робити вручну.

    У наборі до обладнання пропонується величезна кількість насадок, які дозволяють виконувати різні дії. Стандартним комплектом вважаються:


    • деталь для перемішування;
    • подрібнювач;
    • віночок для збивання.

    Зрозуміло, що в більш дорогих моделях цей список дещо більше, але і вартість подібного обладнання відповідна. При бажанні, маючи недорогий блендер Браун, запчастини з додаткового набору можна і до нього підібрати. Головне чітко знати марку техніки.

    З яких деталей складається блендер?

    Основою в будь-якому з обладнання (дорогому або дешевому) є подрібнювач. Це невелика ємність зі зйомним ножем і кришкою. Щільна кришка не дозволяє з'являтися бризкам під час роботи. Техніка здатна працювати з різними продуктами.

    Деталь для перемішування або ніжка використовується для створення коктейлів або соків. За лічені секунди, ви отримаєте смачний і корисний напій. При використанні такої насадки пам'ятайте, що вона абсолютно не годиться для використання твердих інгредієнтів. Так як лопаті з пластика або алюмінію погнуться чи зламаються.

    Ще однією стандартною насадкою вважається віночок. Це деталь для створення тіста, омлетів. З її допомогою, ви значно заощадите час для приготування, і тісто вийде без єдиної грудочки. Для зручності користування додається чаша, яка запобігає розбризкування рідини. Під час користування не сильно натискайте на нижню частину віночка, щоб не деформувати його або не зламати.

    Крім вищевказаних запчастин існують і інші насадки. Перед тим як їх додатково шукати подумайте, для яких цілей купуєте. Якщо хочете подрібнити пюре, то з цим цілком справляться і основні запчастини.

    В інших випадках варто звернути увагу на додаткові насадки. З їх допомогою можна нарізати продукти певної форми, подрібнити лід для напоїв. Пам'ятайте, що доукомплектовуючи блендер Браун, запчастини повинні підходити для цього бренду. Якщо у вас інша модель, то відповідно шукайте інші варіанти.

    Ще варто звертати увагу на матеріал виготовлення. Він повинен бути максимально якісним, що значно подовжує термін служби всього механізму.