ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Де краще поставити холодильник на кухні?

    Кожна господиня приділяє багато часу облаштування кухні. Вона не тільки підбирає меблі і техніку, а й намагається її розставити. Зрозуміло, на це йде багато часу, адже просто так ці елементи не розставиш по площі. Особливо це стосується великої побутової техніки.

    Багатьом здається, а навіщо так собі ускладнювати життя. Якщо можна її поставити, де завгодно. А ось потім вони змушені шукати нові запчастини для холодильника Атлант , так як абсолютно новий пристрій вийшло з ладу.

    Куди поставити холодильник на кухні?

    Щоб не довелося в терміновому порядку викликати майстра по ремонту холодильників, витрачати величезні гроші, варто запам'ятати елементарні правила розміщення.

    1.Заборонено ставити техніку впритул до стін або меблів. Між ними має бути відстань хоча б в 5 см. Це дозволить повітрю вільно циркулювати. За рахунок цього відбувається природне охолодження.

    2.Уникайте поєднання із газовою або електроплитою. Тут постійно висока температура. А це позначається на режимі роботи обладнання.

    3. Якщо поруч батарея, то це не найкраща комбінація. Знову ж висока температура.

    4. Встановлюючи обладнання, стежте, щоб вистачало місця для дверцяти. Вона повинна вільно відкриватися і закриватися. Так ви зможете уникнути подряпин і пошкоджень.

    5. Також, ви повинні переконатися в рівності підлоги. Налаштуйте ніжки, щоб техніка не хиталася.

    Крім цього хотілося б сказати ще одне – чи можна щось ставити на холодильник. Багато господинь з метою економії місця розміщують там мікрохвильову піч. А раптом так не можна? В принципі можна, тільки за таких умов:

    • кришка повинна бути максимально міцною;
    • між двома приладами бажано покласти шматок фанери, пластмаси;
    • зручність користування.

    Якщо плануєте використовувати мікрохвильовку як духовку, то пошукайте їй інше місце. Через тривале використання вийде перегрів самих поверхонь.  

    Облаштовуючи кухню, не поспішайте з розстановкою побутових приладів. Уважно вивчіть рекомендації фахівців, щоб потім не довелося витрачатися на ремонт. А якщо так вже вийшло і потрібні додаткові деталі, то Інтернет-магазин Patok допоможе в цьому. Відкривши каталог, без проблем знайдете товар, який цікавить. Основна інформація знаходиться у вільному доступі. Додаткові дані уточнюйте у консультантів. Подаруйте своїй техніці друге життя.